| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Pryszcze :)
Autor Wiadomość
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 20 Lip, 2007 12:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:

mam w klasie 5 dziewczyn z trądzikiem (nie mówie tu o 5 pryszczach na nosie, tylko o poważnym trądziku). żadnej nie pomogła maść cynkowa

myślałam, że to jest oczywiste, że przy poważnym trądziku idzie się do dermatologa... Rolling Eyes

joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 20 Lip, 2007 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

AŚKA napisał/a:
myślałam, że to jest oczywiste, że przy poważnym trądziku idzie się do dermatologa...

dla mnie oczywiste, ale wiele osób korzysta z pomocy na takich forach i potem próbuja wszystkie metody, które im polecają

Numer Gadu-Gadu
6476170
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 20 Lip, 2007 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jeśli ktoś ma zamiar wydawać kasę na jakieś idiotyzmy które nie pomagają zamiast iść raz do lekarza i brać to co trzeba to mogą sę radzić i na takich forach jak to.

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4265272
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 23 Lip, 2007 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idzie się do dermatologa, tylko że to nie jest tak oczywiste jak w przypadku grypy do lekarza, kto chce się pozbyć, ten idzie, ktoś chce popróbować z kosmetykami, to próbuje.
Powrót do góry
snooks Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 10:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja obecnie teraz używam, Toniku Tin Tin i Kremu clerasil, widac efekty polecam Smile
Powrót do góry
sledzislaw Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym polecil zel punktowy, w moim przypadku sprawia sie znakomicie, sadze ze im tez by pomogł. Moge doradzic jeszcze aby procz zelu stosowaly pianke do twarzy under twenty. No i oczywiscie nie zarcie jedzenia typu (nie zarcie ich w duzych ilosciach Smile ): chipsy, slodycze, no i oczywiscie mycie twarzy pare razy dziennie w mydlem no i rano i wieczorem tą pianka i zelem punktowym. Sadze ze sa tutaj bardzije doswiadczone osoby ale to jest tylko moja rada biggrin

Pozdro !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sledzislaw napisał/a:
oczywiscie mycie twarzy pare razy dziennie w mydlem

No nie bardzo mydlem bo mydlo wysusza skore, tylko zelem do twarzy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 14:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Racja, mydlo wysusza, chociaż z tym żelem to się nie zgadzam bo ono w pewnym stopniu też wysusza skóre. Najlepsza jest pianka bo jest delikatna i dobrze nawilża (tak przynajmniej mówiła kobieta, która pracuje w drogerii i powiem, że miała jednak ona racje - sama spróbowałam.
Jeśli chodzi o autora tego tematu to poradzę Ci piankę Ideal Skin antiacne - antybakteryjna pianka do mycia. Opakowanie jest koloru niebieskiego ze srebrnym na górze paskiem.

Ostatnio zmieniony przez laniade dnia Nie 29 Lip, 2007 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
sledzislaw Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

laniade napisał/a:
racja mydlo wysusza

powiem ci ze ja myje mydlem i nie mam wcale suchej skóry, i mi to pomaga. Masz racje z tym ze wysusza ale jakos u mnie jest inaczej biggrin Pozdro
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 15:06   

Ja mam żel do mycia twarzy z Under 20 i wysusza skórę...
Powrót do góry
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez mam z tego zel i mi tez nie pasuje, dlatego zmienilam na Nivea Visage Young
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Sie, 2007 22:02   

A wysusza jak tamto [cenzura]?
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 03 Sie, 2007 00:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie Hetfield - większość kosmetyków do cery trądzikowej wysusza skórę. Sama woda też powoduje wysuszenie. Ale dlaczego się aż tak tym przejmujesz? Nie możesz użyć kremu nawilżającego?

Numer Gadu-Gadu
6476170
Adzia11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2008 11:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To normalne w wieku dojzrewania Wink Po prostu to jest tradzik i tzreba czekać az minie Smile Ja jednak używam płynu do przemywania twarzy Clearskin,Maści Cynkowej i żelu do smarowania twarzy "Accos".I musze powiedzieć ze nic nie pomaga xD no moze troche ten zel Accos.Ja mam 5 krostek na nosie,8 na czole,i 3 na policzkach xD
Powrót do góry
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 17 Lis, 2008 23:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita też polecam te kremy do twarzy i tonik z AVON celarskin.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu