Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:36
Ostatnio kupiłam sobie odżywkę, tylko jak ona się nazywała... < biegnie do łazienki sprawdzić nazwę > O! Nivea Hair Care brilliant brown (bo mam brązowe włosy, ale jest też do blond i do rudych). Fajna, ładnie potem pachną włosy, są bardziej puszyste i wyglądają trochę jakby były z pasemkami bo takie różne odcienie włosów "wydobywa" z nich ;> No i jest bez spłukiwania, a to u mnie duży plus
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:39
Tak, ale w profesjonalnych kosmetykach, nie tych drogeryjnych, najlepszy chyba jest z Farouka, biosilk, sama używam i zadowolona jestem, tylko nie kupuj na allegro ani w sklepach internetowych, sama raz się pokusiłam, i dostałam jakiś spirytus z jedwabiem a nie jedwab.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 12:58
Tu jest problem, podróbki na allegro, czyli rozcieńczone, itd, ale tego bym się bała użyć, a tak to w sklepach fryzjerskich i dobrych salonach fryzjerskich, pochodź, popytaj. Warto.
Odżywki bez spłukiwania obciążają włosy, zatykają je, są bardzo złe dla zniszczonych. Poza tym, te wszystkie drogeryjne kosmetyki, czy lepszych, czy gorszych firm, są do pupy.