| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pielęgnacja włosów
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:09   Pielęgnacja włosów Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy macie jakieś sposoby wypróbowane na pielęgnacje włosów ? Żeby były piękne, zdrowe i w ogóle. Coś czytałam że dobry jest jedwab...

Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio kupiłam sobie odżywkę, tylko jak ona się nazywała... < biegnie do łazienki sprawdzić nazwę > O! Nivea Hair Care brilliant brown (bo mam brązowe włosy, ale jest też do blond i do rudych). Fajna, ładnie potem pachną włosy, są bardziej puszyste i wyglądają trochę jakby były z pasemkami bo takie różne odcienie włosów "wydobywa" z nich ;> No i jest bez spłukiwania, a to u mnie duży plus Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, ale w profesjonalnych kosmetykach, nie tych drogeryjnych, najlepszy chyba jest z Farouka, biosilk, sama używam i zadowolona jestem, tylko nie kupuj na allegro ani w sklepach internetowych, sama raz się pokusiłam, i dostałam jakiś spirytus z jedwabiem a nie jedwab.
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 12 Sie, 2007 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko gdzie się kupuje te Farouki ? Smile)

Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 12 Sie, 2007 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tu jest problem, podróbki na allegro, czyli rozcieńczone, itd, ale tego bym się bała użyć, a tak to w sklepach fryzjerskich i dobrych salonach fryzjerskich, pochodź, popytaj. Warto.

Odżywki bez spłukiwania obciążają włosy, zatykają je, są bardzo złe dla zniszczonych. Poza tym, te wszystkie drogeryjne kosmetyki, czy lepszych, czy gorszych firm, są do pupy.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu