| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Okres a rower
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 14:46   Okres a rower Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie widziałam gdzie to umieścić więdz dałam to tu. Mam mały problem bo chciałbym się dizś wybrać na rowerek i nie wiem czy są jakies przeciwwskazania jeżeli mam okres? piszcie, i czy mogłabym bez większych obaw pojeździc na rowerku biggrin

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

prosze pomóżcie mi szybko, bo ja tego potrzebuję jeszcze dziś, za chwile

Numer Gadu-Gadu
2891618
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się na tym nieznam, ale wydaje mi się, że nie ma żadnych przeciwskazań i możesz śmiało jeździć na rowerku Smile.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz, ale polecam dopiero gdzieś wtedy, kiedy masz żadszy okres, czyli np. 4-5 dzień. Bo wcześniejsze dni, jak wiesz, są obfitsze...będziesz czuła dyskomfort, bo ciągle za mokro... Wink

Numer Gadu-Gadu
3571565
Akacja
Gość
PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 18:56   

Ja uwazam ze spoko mozesz jezdzoc na rowerku. Nie utrudniaj sobie zycia przez okres.
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro czujesz sie na siłach to czemu nie!
No tylko jakiś zawsze siem dyskomfort znajdzie Wink
Ale ja tam też jeżdziłam na rowerku podczas okresu i nie było tak źle...nawet o nim zapomniałam i siem fajnie na rowerkach bawiłam (z chłopakiem jeździłam Wink )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No trochę się spóźnieliście z odpowiedziami bo jak zaczęliście to już wyjrzdżałam, a dzień był świetny. Pojeździłam, poznałąm nowych znajomych, kolegów i koleżanki mojej psiapsióły. I Od czasu do czasu nawet zapomniałam o okresie, a dyskomfortu wcale nie czułąm biggrin

Numer Gadu-Gadu
2891618
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nio to fajnie że było good.
Teraz widac ale by dziewczyna straciła gdyby z powodu okresu rezygnowała chociażby z roweru....(np. tak jak ty nie poznałaby nowych znajomych)
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 00:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W czasie najbardziej obfitego krwawienia unikaj jazdy terenowej po nierównościach. Wybieraj raczej łatwiejsze tracy.

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Wrz, 2003 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja słabo jeżdze na rowerze więc jak coś to inne sposoby wysiłku fizycznego się u mnie przejawiają Razz
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Wrz, 2003 22:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja starałam się na nierównościach większych po prostu jechac na stojąco, nie siedząc na rowerku tylko stojąc i było good biggrin

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu