Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 23 Wrz, 2003 14:46 Okres a rower
Nie widziałam gdzie to umieścić więdz dałam to tu. Mam mały problem bo chciałbym się dizś wybrać na rowerek i nie wiem czy są jakies przeciwwskazania jeżeli mam okres? piszcie, i czy mogłabym bez większych obaw pojeździc na rowerku
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Możesz, ale polecam dopiero gdzieś wtedy, kiedy masz żadszy okres, czyli np. 4-5 dzień. Bo wcześniejsze dni, jak wiesz, są obfitsze...będziesz czuła dyskomfort, bo ciągle za mokro...
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Akacja Gość
Wysłany: Wto 23 Wrz, 2003 18:56
Ja uwazam ze spoko mozesz jezdzoc na rowerku. Nie utrudniaj sobie zycia przez okres.
Skoro czujesz sie na siłach to czemu nie!
No tylko jakiś zawsze siem dyskomfort znajdzie
Ale ja tam też jeżdziłam na rowerku podczas okresu i nie było tak źle...nawet o nim zapomniałam i siem fajnie na rowerkach bawiłam (z chłopakiem jeździłam )
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 23 Wrz, 2003 21:15
No trochę się spóźnieliście z odpowiedziami bo jak zaczęliście to już wyjrzdżałam, a dzień był świetny. Pojeździłam, poznałąm nowych znajomych, kolegów i koleżanki mojej psiapsióły. I Od czasu do czasu nawet zapomniałam o okresie, a dyskomfortu wcale nie czułąm
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nio to fajnie że było good.
Teraz widac ale by dziewczyna straciła gdyby z powodu okresu rezygnowała chociażby z roweru....(np. tak jak ty nie poznałaby nowych znajomych)