| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
ZAROST
Autor Wiadomość
rafi48 Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 18:01   ZAROST Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czesc kiedy mi sie pojawi zarost ? Jakie znacie sposoby na rozbudowanie klatki piersiowej i spalenie brzucha teraz robie brzuszki ale chce cos wiecej czekam na odp nara
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwsze co to podaj swój wiek- nikt Ciebie tutaj nie zna.. Po drugie nawet jeśli go podasz nikt Ci nie powie kiedy pojawi Ci się on, jedynie można zakładac w przybliżeniu 2-7 lat. I mówię Ci zarost to nie taka fajna sprawa- wstawac rano i dodawac do jednego z obowiązków golenie..Rozbudowanie klatki piersiowej- jeśli masz siłownię to najlepiej ze sztangą. A o brzuszkach poczytaj- jest takie cwieczenie 8 minutowy ABS.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
rafi48 Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam skończone 14 lat narazie rośnie mi tylko wąsik i czasem sie gole ale to tak nie przeszkadza bo gole sie raz na tydzien narazie pisac dalej nara z gory dzieki za odp Smile
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Paź, 2007 23:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja to na początku nawet lubiłem się golic, teraz mnie to denerwuje..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
hades Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 20 Gru, 2007 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

im dluzej sie bedziesz golil tym szybciej zacznie odrastac ;]
Powrót do góry
Azazel Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 30 Gru, 2007 10:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli zalezy Ci az tak na zaroscie-gól się codziennie. (nie polecam bo sam nienawidze zarostu)
A co do klatki to i tak nie rozbudujesz teraz, spróbuj za pare lat, po tych wąsach widac ze jeszcze na dobre nie zaczałes dojrzewac.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9009104
hades Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 01 Sty, 2008 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rafi co do spalenia to narazie moze nie idz nasilownie bo troche mlody jestes(zdania sa podzielone na ten temat). uprawiaj sporty, biegaj jezdzij na rowerze i przedewszystkim nie jedz duzo!
pozdro
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 02 Sty, 2008 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja polecam karate i bieganie. Na karate robisz dużo ćwiczeń. W w miesiąc schudłem 3kg. A zajęcia mam dwa razy w tygodniu po 1 godzine. A biegam dużo bo lubie sprawia mi to przyjemność. Najbardziej to lubie biegać rano, w Sobote o 6:30 na Odrą. A w normalne dni to tylko wieczorem (oczywiście w lato nie teraz).
Powrót do góry
dr Ryszard Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 02 Sty, 2008 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie licz na to ze pojawi ci się odrazu twardy zarost taki jak u mezczyzn, na to trzeba czasu i wielu golen zeby wlos sie utwardzil. Ale szczerze to nie jest nic fajnego golic sie codziennie rano. A co do cwiczen to na spalenie tluszczu najlepszy rower i bieganie, systematycznie i w miare dlugo, a w domu mozna sprobowac rewelacyjnego zestawu cwiczen Aerobiczna szostka Weidera. Na klatke jest troche za wczesnie ale mozesz robic rozpietki z hantelkami.
Powrót do góry
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam od 2 miechów 13 a wąsik to mam z roczek a teraz zauważyłem że rośnie mi broda i baczki i te cholerne pryszcze:(
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to czas najwyzszy zgolic ten wasik, przepraszam z gory jezeli kogo obraze, ale nie ma NIC PASKUDNIEJSZEGO niz mlodzienczy was.
Powrót do góry
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja chyba zacznę bo mam taki czarny gruby męski wąs i to wygląda fatalnie Smile))
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To już dawno powinieneś zgolić, idź to łazienki xd
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere zgadzam się z tobą xD

Twilight ;*
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Lut, 2009 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere widzę jak zwykle głosi prawdę o młodzieńczym wąsiku ; )
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu