czesc kiedy mi sie pojawi zarost ? Jakie znacie sposoby na rozbudowanie klatki piersiowej i spalenie brzucha teraz robie brzuszki ale chce cos wiecej czekam na odp nara
Pierwsze co to podaj swój wiek- nikt Ciebie tutaj nie zna.. Po drugie nawet jeśli go podasz nikt Ci nie powie kiedy pojawi Ci się on, jedynie można zakładac w przybliżeniu 2-7 lat. I mówię Ci zarost to nie taka fajna sprawa- wstawac rano i dodawac do jednego z obowiązków golenie..Rozbudowanie klatki piersiowej- jeśli masz siłownię to najlepiej ze sztangą. A o brzuszkach poczytaj- jest takie cwieczenie 8 minutowy ABS.
Mam skończone 14 lat narazie rośnie mi tylko wąsik i czasem sie gole ale to tak nie przeszkadza bo gole sie raz na tydzien narazie pisac dalej nara z gory dzieki za odp
Jesli zalezy Ci az tak na zaroscie-gól się codziennie. (nie polecam bo sam nienawidze zarostu)
A co do klatki to i tak nie rozbudujesz teraz, spróbuj za pare lat, po tych wąsach widac ze jeszcze na dobre nie zaczałes dojrzewac.
rafi co do spalenia to narazie moze nie idz nasilownie bo troche mlody jestes(zdania sa podzielone na ten temat). uprawiaj sporty, biegaj jezdzij na rowerze i przedewszystkim nie jedz duzo!
pozdro
Ja polecam karate i bieganie. Na karate robisz dużo ćwiczeń. W w miesiąc schudłem 3kg. A zajęcia mam dwa razy w tygodniu po 1 godzine. A biegam dużo bo lubie sprawia mi to przyjemność. Najbardziej to lubie biegać rano, w Sobote o 6:30 na Odrą. A w normalne dni to tylko wieczorem (oczywiście w lato nie teraz).
Nie licz na to ze pojawi ci się odrazu twardy zarost taki jak u mezczyzn, na to trzeba czasu i wielu golen zeby wlos sie utwardzil. Ale szczerze to nie jest nic fajnego golic sie codziennie rano. A co do cwiczen to na spalenie tluszczu najlepszy rower i bieganie, systematycznie i w miare dlugo, a w domu mozna sprobowac rewelacyjnego zestawu cwiczen Aerobiczna szostka Weidera. Na klatke jest troche za wczesnie ale mozesz robic rozpietki z hantelkami.