| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Humor
Autor Wiadomość
ilore Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 13 Lis, 2007 19:41   Humor Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co jest ze mną nie tak.. Przez cały czas od kilku dni mam zły humor. Nie ma zadnego konkretnego powodu... poprostu wstaje rano i mam ochote rozwalic szafę..
Co zrobic zeby juz tak nie było?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Wto 13 Lis, 2007 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh... tez mam zly humor od paru dni i nie tylko my... Zauwazylam po opisach na gg i ogolnie po znajomych, ze ostatnio prawie nikomu sie nie uklada i jest smutny itp... ;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Lis, 2007 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uprawiasz jakiś sport? Jeśli nie, to ja mam na to metodę- wyszalec się albo na dyskotece, albo na siłowni, czy grając w jakąś grę do upadłego typu siatkówka, piłka nożna o i...rugby- świetnie wyżyc się można : ) A jeśli to nie pomoże to spal sobie lolka- nie no żarcik taki, w końcu Ci przejdzie : )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Lis, 2007 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHoCoLaTE napisał/a:
Zauwazylam po opisach na gg i ogolnie po znajomych, ze ostatnio prawie nikomu sie nie uklada i jest smutny

Było pokolenie JP2, to teraz jest pokolenie imoł Mr. Green

Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 13 Lis, 2007 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Było pokolenie JP2, to teraz jest pokolenie imoł Mr. Green

No niestety masz rację, ostatnio każdy ma w opisie smutną minę, a mi się nasuwa pytanie: "a chu* mnie to obchodzi.." albo najlepsze jak czytam opis:

"Dziękuję Ci Angelico, było na maxa świetnie;* happy|| Smutny Sad "
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 14 Lis, 2007 06:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeee, nieprawda chłopaki - Prawda jest taka że zima idzie...

... i co z tego? Już wyjaśniam : )

Brak światła zimą - a nawet już teraz, działa wyjątkowo depresyjnie. I to tak depresyjnie, że ciężko odnaleźć się w naszej... Nieco nienaturalnej strukturze. Zimą człowiek powinien spędzać 14-16 godzin śpiąć. Wstawać żeby zapolować, zjeść i dalej iść spać. Powinien wstawać bardzo późno i bardzo wcześniej kłaść się spać - Tak jak to robi słoneczko nasze kochane : ) - Jednak nie może, bo szkoła/praca zmuszają. Więc osobiście znalazłem parę metod dla siebie, jednak też widzę że jestem bardziej leniwy, czy łatwiej się denerwuję.

Więc co można zrobić?

Po pierwsze światło - Osobiście spędzam w marszu, na świeżym powietrzu codziennie trzy godziny - Podobno w środku zimy minimum dwie godziny na dworze dostarczają minimalną ilość światła żeby utrzymać się na jako-takim poziomie.

Po drugie - Wyżyć się. Każdy tutaj ma swoje metody. Jedni lubią codziennie pozabijać paru Niemców w "Medal of Honor" krzycząc przy tym wniebogłosy. Inni wolą iść na lekcje boksu i dostać parę razy w ryj, a jeszcze inni poćwiczyć na siłowni. Kolejni zaś pograć ze znajomymi w piłkę, a ostatni...? Ostatni lubię pogo na koncertach : ) - Widzisz. Metod jest wiele, sęk w tym żeby którąś z tych rzeczy wybrać, wybrać tą która najbardziej wyładowuje twoje emocje.

Dalej - Zajmować sobie z góry czas. Zero czasu wolnego. Robić coś - nawet na siłę - byle robić. Czas wolny dobija, szczególnie zimą.

Znaleźć sobie hobby - nawet na siłę - byle znaleźć. Może to być nawet układanie domków z kart, bylebyś zmuszał się do tego kiedy tylko masz czas wolny. Zero czasu wolnego - zero problemów.

No i ostatnia, wbrew pozorom najważniejsza rzecz - Pozytywne myślenie i nastawienie. Bez tego wbrew pozorom nic z w/w rzeczy nie ma sensu (No, może prócz światła, to pobudza jakieś tam hormony : P). Myśl pozytywnie, o wszystkim - Naprawdę, z czasem przyzwyczaisz się do takiego myślenia i będzie tylko łatwiej : )
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 16 Lis, 2007 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram - to przez ta pogode. xD

Numer Gadu-Gadu
6482031
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 17 Lis, 2007 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O, poradnik Shaunriego Wink mówisz że 2 godziny dziennie przy światełku ? Kto wie, ostatnio w sumie wychodzę - ciemno, wracam - ciemno Wink nie takie proste.

Na mnie jakoś źle to nie wpłynęło.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 17 Lis, 2007 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to na skutek zimy. JA jestem na dworku około 3 godziny dziennie. Sapceruje spotykam sie z przyjaciołmi i chodzimy tak po osiedlach... Smile
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lis, 2007 02:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zazdroszczę ludziom, którzy pracują w jakichś galeriach w sklepach do których nie dociera światło, przychodzą do pracy o 7 (ciemno), wracają 16 też ciemno, a podczas pracy światło słoneczne do nich nie dociera.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Odpowiedz do tematu