| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mały biust...
Autor Wiadomość
Angara Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 13 Kwi, 2008 08:31   Mały biust... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

We wrześniu skończę 13 lat i pójdę do gimnazjum lecz wcale mnie to nie cieszy... mam okropnie mały biust! W biuście 73 a pod biustem 69, i co JA mam powiedzieć... U mnie na staniku jest dziwna nu7meracja: 70/32 ni wiem jaki to rozmiar, może Ty wiecie? Jak narazie noszę stanik taki zwykły zerówka chyba, czy są usztywniene takie jak na mój rozimar? Bo bardzo chciałąbym mieć...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 13 Kwi, 2008 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Och proszę Cię - nie każda dziewczyna musi mieć Biust jak Pamela Anderson. Masz jaki masz. Jedne mają większy, inne mają mniejszy.

Jeśli o biust chodzi to naprawdę nie zauważyłem żadnej zależności "Mniejszy biust = mniejsze zainteresowanie ze strony chłopców", jeśli masz w miarę zgrabną figurę to nie masz się czym martwić : )

Na techniczne niuanse to musisz poczekać na forumowe dziewczyny, bo akurat na stanikach to się nie znam : )
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 13 Kwi, 2008 13:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja mam lat 15 i ma pod 74, a w 80 i też mam mały. Noszę 75A, więc myślę, że na Ciebie będzie 70A. I to są z usztywnieniem, poprostu normalne staniki. A 70/32 to chyba oznacza miseczkę A70.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PotworAreturn Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Kwi, 2008 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maly biust jest slodki i seksowny Wink Nie zwisa, jest bardzo wygodny itd... Mnie juz predzej odstraszaja wielkie, obwisle cycki niz maly, jedrny biust Wink

Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8627677
Agata1996 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 06 Sie, 2008 10:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

75A to mały czy duży?

Numer Gadu-Gadu
a+p+o+co+wam?
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 06 Sie, 2008 12:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mały
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 06 Sie, 2008 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PotworAreturn napisał/a:
Maly biust jest slodki i seksowny Wink Nie zwisa, jest bardzo wygodny itd... Mnie juz predzej odstraszaja wielkie, obwisle cycki niz maly, jedrny biust Wink

o ile takie a biustem można nazwać ;p
Powrót do góry
Kimex Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 06 Sie, 2008 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kobiety nie potrafią zrozumieć że porządnych facetów nie kręci biust a'la pamela ...
małe jest ok Smile słodkie i urocze
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu