We wrześniu skończę 13 lat i pójdę do gimnazjum lecz wcale mnie to nie cieszy... mam okropnie mały biust! W biuście 73 a pod biustem 69, i co JA mam powiedzieć... U mnie na staniku jest dziwna nu7meracja: 70/32 ni wiem jaki to rozmiar, może Ty wiecie? Jak narazie noszę stanik taki zwykły zerówka chyba, czy są usztywniene takie jak na mój rozimar? Bo bardzo chciałąbym mieć...
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 10:34
Och proszę Cię - nie każda dziewczyna musi mieć Biust jak Pamela Anderson. Masz jaki masz. Jedne mają większy, inne mają mniejszy.
Jeśli o biust chodzi to naprawdę nie zauważyłem żadnej zależności "Mniejszy biust = mniejsze zainteresowanie ze strony chłopców", jeśli masz w miarę zgrabną figurę to nie masz się czym martwić : )
Na techniczne niuanse to musisz poczekać na forumowe dziewczyny, bo akurat na stanikach to się nie znam : )
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 13:09
A ja mam lat 15 i ma pod 74, a w 80 i też mam mały. Noszę 75A, więc myślę, że na Ciebie będzie 70A. I to są z usztywnieniem, poprostu normalne staniki. A 70/32 to chyba oznacza miseczkę A70.
Maly biust jest slodki i seksowny Nie zwisa, jest bardzo wygodny itd... Mnie juz predzej odstraszaja wielkie, obwisle cycki niz maly, jedrny biust
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou