| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Okres-co zamiast podpaski,tamponu?
Autor Wiadomość
Adzia11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 16:36   Okres-co zamiast podpaski,tamponu? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Błagam o szybką odpowiedz.Dziś dostałam okres ale nie mam podpasek ani tamponów.Nie wiecie co zrobić aby wystarczyło na dłużej?Bo raczej chusteczki to na długo nie wystarczą a musi mi wystarczyć na conajmniej 1 godz bo jutro ide do koscioła!Błagam Was odpiszcie mamie strasznie wstydzę się powiedzieć i arczej nie powiem....Proszę odpowiedzcie... Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adziu rozumiem Cię, że wstydzisz się oznajmić to swojej mamie, ale przecież każda z nas przez to przechodzi, i Twoja mama na pewno Cię zrozumie Smile Nie smuć się, tylko ciesz, gdyż ozancza to że jesteś kobietą Very Happy A co do podpasek to proponuję Ci Always ultra, albo zwykłe, oczywiście na później, a do kościoła, to chusteczki raczej nie, ale może Twoja mama Ci coś da, jak jej powiesz, nie wstydź się Smile

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie masz pieniążków żeby skoczyć do jakiegoś sklepu ? Najlepiej to powiedz miamie, ale jak bardzo się wstydzisz teraz przełamać, to leć kupić, bo tak to trudna sprawa...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mów mamie, co masz do stracenia : )? Mama zaradzi na wszystkie problemy : )
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 06 Wrz, 2008 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też radzę mamie powiedzieć, ona przecież przeszła przez to samo : ) naprawdę nie masz się czego obawiać : )
poszukaj w domu, Twoja mama na pewno coś ma, albo do sklepu skocz ;] bo tak to może być trudno, ale nie martw się, jakoś to będzie Wink powodzenia Smile

Numer Gadu-Gadu
4961269
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2008 06:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeżyłam z chusteczkami od wczoraj <jupi> heh...Mamie nie powiem bo na samą myśl mnie brzuch boli ze strachu xD.Straaaaaasznie się wstydzę jej to powiedzieć...Mam nadzieję że chusteczki nie przemokną w kościele.... <beczy> Na noc je miałam ale majtki były całe czerwone xD.Dzięki za odpowiedzi xD xD xD

[ Dodano: Nie 07 Wrz, 2008 05:21 ]
A i do sklepu też się wstydzę iść xD
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2008 10:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A w domu nie masz podpasek?
Albo idź z kumpelą, niech ona kupi.
W ogóle jak dasz majtki do prania, to chyba mama zobaczy, że są od okresu?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2008 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sama je wyprałam xD.Moja mama ma w domu podpaski ale jak jej wezmę to zauważy...Kumpeli nie powiem...xD Chyba z pół godz myślałam czy powiedzieć mamie i jak powiedzieć ale nie dam rady.Za bardzo sie wstydze xD
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2008 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Andziu, naprawdę chyba lepiej będzie jednak jeśli powiesz mamie. Przynajmniej będzie mogła Ci w razie czegoś jakoś pomóc, doradzić, uspokoić. A i tak w końcu się domyśli że masz ;]
a w sklepie nie ma co się wstydzić, myślisz że ktoś zwróci uwagę na to że akurat TY kupujesz podpaski? Wink no chyba że jesteś jakąś gwiazdą i się ukrywasz pod pseudonimem, ale naprawdę nikt nie będzie obserwował co Ty robisz, nie masz się czego bać Smile

Numer Gadu-Gadu
4961269
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Wrz, 2008 15:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adzia - Nie ma się tu czego wstydzić, Twoja mama i tak sama wpadnie na to że masz miesiączkę, a dodatkowo pewnie nawet się tym nie przejmie. Dla niej to normalne, męczy się z tym od wielu, wielu lat : )

Dla Ciebie to nowość, dlatego się wstydzisz, ale nie ma czego.

btw - Jak czytam takie posty, to czasem zaskakuje mnie wychowanie XXI wieku : )
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz poprostu:
- mamo, kupisz mi podpaski?
Wtedy mama od razu będzie wiedziała o co ci chodzi i nie będziesz musiała mówić słowa Okres xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 16:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Haha xD Postaram sie poradzis sobie bez mówienia mamie bo wkoncu jakoś juz 3 dni przetrwałam xD.Starsznie sie wstydze rozmawiac z nią o "tym" xd i nie powiem raczej xD
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 17:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I tak całe życie masz zamiar męczyć się z chusteczkami : )?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri, do 18:D
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A potem co, wyprowadzi się i zacznie kupować sobie podpaski : )?
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi