| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Brak miesiączki
Autor Wiadomość
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 11:42   Brak miesiączki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam mały problem związany z okresem.... spoźnia mi się już prawie dwa tygodnie, dwa miesiące temu wykryto u mnie torbiela niby mówiono, że na razie nie jest groźny, ale czy może to być przyczyną braku okresu??. W dole brzucha dosyć mocno mnie pobolewa już od paru ładnych dni i nic.
Ciąża nie wchodzi w grę chyba, że człowiek jest wiatropylny biggrin

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do lekarza : )? Nic Ci się nie stanie jak się przejdziesz : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Do lekarza : )? Nic Ci się nie stanie jak się przejdziesz : )

Właśnie chodzi o to, że najprawdopodobniej będą mnie chcieli leczyć hormonalnie, a sczerze nie chcę leczenia hormonalnego bo znam osoby, które są po tym i wcale im to na dobre nie wyszło.

Gdyby to jednak już miało charakter strasznie ostry to nie mam innego wyjścia pójdę na razie chcę wiedzieć czy to może być spowodowane tym oto właśnie torbielikiem

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli kobieta ma bardzo nieregularny cykl to nie ma raczej innego wyjścia jak leczenie hormonalne. Też znam kobiety które od wielu lat stosują tą metodę i owszem, masa problemów z tym, jednak skoro lekarze uważają że to jedyna metoda, to i nam pozostaje tak uważać : )
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile masz lat?
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
A ile masz lat?

Kobiet o wiek się nie pyta.. Razz jest zbyt duży... nie jestem nastolatką może tak to ujmiemy
Tak czy siak cykle mialam ładnie uregulowane, dlatego mnie to właśnie zdziwiło Razz

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 02 Lis, 2008 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możliwe że to torbiel, w każdym razie na pewno jest to oznaka czegoś niedobrego dziejącego się w Twoim organiźmie, więc powinnaś udać się do lekarza.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lis, 2008 12:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta tajemniczość Wink Z torbielami jest tak, że lepiej się go pozbyć, zanim za duży urośnie. A czy ma to jakiś związek z okresem.. najlepiej spytaj lekarza. Zastanawia mnie tylko, czemu dorosła osoba, która ma te 20? 25? lat szuka porad wśród dzieciaków?
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 03 Lis, 2008 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
Zastanawia mnie tylko, czemu dorosła osoba, która ma te 20? 25? lat szuka porad wśród dzieciaków?

25 Razz przesadziłaś... i nie wszyscy tu są dzieciakami !! A nawet gdyby to nie jeden raz wyciągneliście mnie z opresji możecie mieć nawet po 10 lat, ale jak fajnie i dobrze doradzacie to czemu mam nie korzystać... Razz

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lis, 2008 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nastolatka, jak nazwa mówi ma naście lat. Czyli minimum dwadzieścia musiałabyś mieć. Jeżeli się mylę, to mnie popraw, ale tyle chyba nie masz. Stąd ta hiperbolizacja. A odnośnie tematu.. okres ma każda z nas więc łatwiej jest pomóc. Niestety, tu dochodzą specjalistyczne pytania, które rozwiązać chyba powinien lekarz. Bo albo z jakiegoś typowego powodu spóźnia Ci się okres, ale ty już chyba wiesz co może to spowodować, albo z powodów zdrowotnych, a to już nie nasza działka ;p
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 03 Lis, 2008 22:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pisałam to z myślą, że może ktoś inny też miał ten sam problem wiem , że nie doradzicie tak dobrze jak lekarz na miejscu biggrin poczekam jeszcze trochę może samo przyjdzie biggrinSmile co do 20 to nie mam tylu Razz mam nawet troche mniej

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 03 Lis, 2008 22:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, mówili Ci że groźny nie jest, ale jeżeli nie masz okresu to jednak coś jest nie tak, więc ja udałabym się do lekarza.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2008 06:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I Ja też tak bym zrobił : )
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Lis, 2008 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc jesteś nastolatką.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 05 Lis, 2008 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
I Ja też tak bym zrobił : )

Nie wierze w to Razz

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu