| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Odchudzanie
Autor Wiadomość
Aśka_93 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 17 Gru, 2007 20:10   Odchudzanie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

znacie jakiec diety co by mialy dobry wplyw na zdrowie tzn. zeby nie brakowalo im zadnych witamin i tych innych waznych dla mnie czynnikow. mam 14 lat. i mam nadwage przy wzroscie 159 waze 60... musze cos z tym zrobic POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6200616
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Gru, 2007 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż - jest ogrom diet które nie wpływają źle na zdrowie - Głównie diety oparte na warzywach i owocach, z dużym ograniczeniem mięsa (gdzie duze ograniczenie nie znaczy pełne), przy bardzo surowej diecie tego typu można naprawdę uzyskać wielkie sukcesy.

Polecać nie będę - poszukaj na googlach, poczytaj o różnych dietach - naprawdę są w tym temacie ludzie mądrzejsi ode mnie, ale efekty takiej surowej diety opartej na ćwiczeniach + warzywa + owoce + niewielkie ilości mięsa, mogą być naprawdę powalające : )
Powrót do góry
sonko Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 19 Gru, 2007 12:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej nie jeść po 18 to najbardziej pomaga.Jeść często ale mało jak ktoś chce pogadać to moj numer gg 7248240 kaska
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7248240
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 19 Gru, 2007 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgdazam się z wypowiedziami moich poprzedników. Najlepsze są diety na warzywach i owocach, z dużym ograniczeniem mięsa. I tak jak powiedziała moja poprzedniczka po 18 nic nie jedz. A tak naprawde to niepowinno się (bez diety) nic jeść po 20:00
Powrót do góry
hades Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 20 Gru, 2007 13:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po prostu ograniczaj sie z dietami. a najlepiej to cwicz bo mniej jedzac nie za duzo zdzialasz
Powrót do góry
Adzia11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2008 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja przez 2 tyg. schudłam 4 kg Smile ważyłam 38 i waze 34 xD Ja wogóle nie jem mięsa wiec to też pomogło.Zawsze rano przed sniadaniem robiłam 15 brzuszków,na śniadanie jadłam jabłko i gruszke lub jakeiś inne owoce na obiad ziemniaczki z surówka i mizerią a kolacji wogóle nie jadłam Smile
Powrót do góry
Myszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Lut, 2009 18:20   

chy dobry pomysł bo musze schudnąc ale mam tak słaba wole że nieiwem czy mi się uda ważę 36 kg a mam 160 wzrostu
Powrót do góry
lampka666 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 19 Lut, 2009 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam niecałe 160 a ważę 43kg Razz

Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 19 Lut, 2009 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, jedz to co zdrowe ale małokaloryczne - zamiast smażonego gotuj na parze, dużo warzyw, bo z owocami to różnie bywa, nie jedz po 18, do tego sport..
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Lut, 2009 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myszka napisał/a:
chy dobry pomysł bo musze schudnąc ale mam tak słaba wole że nieiwem czy mi się uda ważę 36 kg a mam 160 wzrostu

niedawno chcialas tyc. zdecyduj sie w koncu, bo u ciebie wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - Ty to masz pamięć : )
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myszka ma huśtawki jak widać : D ; ] .
A tak w ogóle to z czego ma chudnąć? : P
Ja ważę 39 kg, a wzrost około 165 cm i jest mi z tym dobrze ; )

Twilight ;*
Powrót do góry
Lena Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

trzeba ćwiczyć regularnie(kilka razyw tyg) jeśc śniadania, nie jeśc po 19, jeśc często 5-6 małych posiłków dziennie, jeść różnorodne posiłki(owoce, warzywa, wode, chude mięso, czarny chleb)

Numer Gadu-Gadu
5549685
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najłatwiejsza dieta jaką znam?? Oczywiście że dużo sportu,dużo warzyw i owoców, mało słodyczy, trochę mięska trochę rybki, i oczywiście jeść z nadmiarem, gdzieś był kalkulator który oblicza ile dla danej osoby jest potrzebne kalorii na jeden dzień.
Ooo mam proszę bardzo http://zdrowie.onet.pl/1221268,2413,,,,kalkulator_kalorii,kalkulator.html
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
monira97 Płeć:Kobieta

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 22 Lut, 2009 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dojżewasz ! Waga wtedy dochodzi do szczytów ! Nie odchudzaj się schudniesz jak przestaniesz dojrzewać to schudniesz w extremalnym tempie

Numer Gadu-Gadu
12981060
Odpowiedz do tematu