| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
maź...
Autor Wiadomość
girl Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 26 Mar, 2009 20:11   maź... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

(mam 11 lat we wrześniu skończę 12) z mojej pochwy wydziela się maź która jest przeźroczysta lub biała a przecież nie pójdę do sklepu i powiem "poproszę o wkładki" a nie chcę żeby matka o tym wiedziała co mama zrobić pomocy ???!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Mar, 2009 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlaczego nie pojdziesz do sklepu? bo? dla sprzedawcy jestes jedna z setek kilentek ktore kupuja wkladki.
no i nic masz nie robic. niedlugo okres.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 26 Mar, 2009 20:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak tylko ja mieszkam na wsi i co pojadę do miasta żeby se kupić wkładki.(nie chciałabym żeby cała wieś wiedziała o tym...)plotki szybko się rozwiewają Sad Sad
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Mar, 2009 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A to u was na wsi kobiety okresu nie mają?
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Mar, 2009 10:05   

Jaka wieś, taki okres Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 27 Mar, 2009 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mają... Smile
Powrót do góry
Dazul Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pią 27 Mar, 2009 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czemu nie powiesz mamie ?? Przecież nic ci nie zrobi niee? Ja już długo mam taka maź ale się tym nie przejmuje i wkładek nie używam :] to nic takiego nie jest.Lecz może też być tak że niedługo będziesz miała okres.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
333668
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 27 Mar, 2009 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Porozmawiaj z mamą, że chcesz kupic wkładki! Ptrzeciez chyba nie zrobi Ci tak i poleci do sąsiadek rozgadać, co jej powiedziałaś ;P Więcej wiary w mamę ;D

Twilight ;*
Powrót do góry
Dandżer Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 27 Mar, 2009 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale temat do plotek. Miesiączka...
Normalnie gorące dyskusje ...
Powrót do góry
violetLily Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 27 Mar, 2009 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Danżer żałosny jesteś. Jak coś cie nie interesuje nie wchódź tam.

Twilight ;*
Powrót do góry
@siex Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam się nie wstydzę mamy, bo ie ma czego! girl, tak jak mówią violetLily, i Tremere, powiedz mamie. Wiesz co mam tyle samo lat i ja już dawno powiedziałam o tym mamie! To najnaturalniejsza sprawa pod słońcem.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sheere Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 28 Mar, 2009 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każda kobieta i dziewczynka ma śluz on nigdy nie zniknie.Nie musisz nosić wkładek tylko,że wtedy ubrudzą ci się majtki i nic więcej.To jest oznaka dojrzewania.
Powrót do góry
Maziak Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 07 Cze, 2009 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to że masz śluz to znaczy że dojrzewasz i że za niedługo dostaniesz okres. Powiedz mamie bo wtedy będzie widziała że może się spowiedzać że poprosisz ją żeby ci kupiła podpaski a ona moim zdaniem powinna się cieszyć. Co do wkładek to jak powiesz mamie o śluzie to poprosisz żeby ci kupila wtedy unikniesz plotek bo twoja mama to naturalne że kupuje takie rzeczy. poproś mamę o dyskręcję etc.

"So if you love me let me go"
Powrót do góry
joasia90 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 10 Cze, 2009 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maziak napisał/a:
bo twoja mama to naturalne że kupuje takie rzeczy. poproś mamę o dyskręcję etc.

a jak dziewczyna w wieku 12 lat kupuje wkładki to już nie jest naturalne? Laughing
Powrót do góry
quara99 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sob 13 Cze, 2009 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam ten "śluz" (czy "maź" jak to tam nazywasz) od 2 lat. To jest normalne przed miesiączką. Nic się nie martw. Wkładek nie potrzebujesz, ale czasem możesz czuć się nie komfortowo, bo będzie ci "mokro" w majtkach. Jeśli to ci przeszkadza tak bardzo to nie masz wyjścia - wkładki będą potrzebne xP Radze powiedzieć mamie - ona też to miała i wyjaśni ci co masz zrobić, ale może też za ciebie kupić te wkładki i nie będzie plotek biggrin

As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8447525
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu