Wysłany: Pią 03 Paź, 2003 15:23 Pytanie od mojej koleżanki...
Cześć, dziś jak wracałam ze szkoły, to moja koleżanka sie mnie zapytała, czy t prawda, że od picia dużej ilości coli biust nie rośnie? Powiedziałam jej, że na 99, 9999...% to bujda, ale obiecałam jej, że jak ktoś z was odpowie, to jej powiem...więc proszę o odpowiedź:
Czy od picia dużej ilości coli nie rośnie biust?
(PS.Ja nie lubie coli...to ona sie pytała, przysięgam, nie ja!)
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
ja tez raczej o tym nie słyszałam...ale chyba raczej nie prawda bo ja prawie wcale coli nie pije...no chyba by musialobyc ze od coli wlasnie biust rosie... ahahah nie no żartuje
biustowi raczej nic sie nie stanie, ale zęby moga na piciu coli ucierpieć. nie wierzysz?? wrzuć jakiegoś wyrwanego wcześniej już (bądź "wypadniętego") zęba do szklanki z colą ... zobacz co z tego wyjdzie na następny dzień. Więc mimo wsyztsko za dużo tych konserwantów nie pij
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 04 Paź, 2003 08:34
no wiesz moja siostra uzywala do czyszczenia aparatu na zeby od rdzy...a wiec ja staram sie nie pic coli. Aale mysle ze nie rosnie sie od coca coli, a pozatym jak napisala Anya sprawdz to na zebie. Aha od coli moze tak jakby troche twoj rzołondek ucierpiec od tego kwasu
Cola niszczy zęby i żołądek...ma w skaładzie coś co zrzera podobnie jak kwas...ale wolniej...mój tata ostatnio czyścił cola zawias z drzwi który był cały w rdzy...i zeszło bardzo ładnie...a czym innym nie chciało...
tyle wiem...ale o tych piersiach to raczej bzdura...
apropos ja za bardzo coli nie lubie...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Nie wiem, jaki wpływ ma Cola na biust, jednak na organizm ma paskudny.
Zrób doświadczenie, o którym pisała Ci Anya. Jak nie będziesz miała "wolnego" zęba , to wrzuć do szklanki z colą kawałek surowego mięsa. Zobacz, jak to mięso będzie wyglądało po jednym dniu.
Tak właśnie może wyglądać Twój żołądek.
Gościówa - w coli jest kwas ortofosforowy. To dość słaby kwas. Co jednak nie przeszkadza coli pełnić funkcję doskonałego odrdzewiacza (popieram - świetnie niszczy rdzę) i doskonałego niszczyciela zębów, żołądka i wogóle przewodu pokarmowego.