| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pytanie od mojej koleżanki...
Autor Wiadomość
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 15:23   Pytanie od mojej koleżanki... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć, dziś jak wracałam ze szkoły, to moja koleżanka sie mnie zapytała, czy t prawda, że od picia dużej ilości coli biust nie rośnie? Powiedziałam jej, że na 99, 9999...% to bujda, ale obiecałam jej, że jak ktoś z was odpowie, to jej powiem...więc proszę o odpowiedź:
Czy od picia dużej ilości coli nie rośnie biust?

(PS.Ja nie lubie coli...to ona sie pytała, przysięgam, nie ja!)

Numer Gadu-Gadu
3571565
..::Ulka::..
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwszy raz mówiąc szczerze o czymś takim słysze...

Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez Very Happy Czy to mozliwe?

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 18:34   cola Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

byc może i w coli jest taki sładnik...ale wątpie w to...cola zapobiega rośnięciu biustu?...myśle że to na 99% ściema Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 20:52   .. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez raczej o tym nie słyszałam...ale chyba raczej nie prawda bo ja prawie wcale coli nie pije...no chyba by musialobyc ze od coli wlasnie biust rosie... ahahah nie no żartuje Laughing

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
BAD_BOY

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to moze byc prawda Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Paź, 2003 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

biustowi raczej nic sie nie stanie, ale zęby moga na piciu coli ucierpieć. nie wierzysz?? wrzuć jakiegoś wyrwanego wcześniej już (bądź "wypadniętego") zęba do szklanki z colą ... zobacz co z tego wyjdzie na następny dzień. Więc mimo wsyztsko za dużo tych konserwantów nie pij biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 08:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesz moja siostra uzywala do czyszczenia aparatu na zeby od rdzy...a wiec ja staram sie nie pic coli. Aale mysle ze nie rosnie sie od coca coli, a pozatym jak napisala Anya sprawdz to na zebie. Aha od coli moze tak jakby troche twoj rzołondek ucierpiec od tego kwasu

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 16:53   dojrzewanie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeszcze o czyms takim nie słyszalam

Numer Gadu-Gadu
1949624
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 04 Paź, 2003 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj nie dobrze, będę musiała pić troszkę mniej coli....a ja wprost uwielbiam Confused

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 10 Paź, 2003 19:20   cola Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cola niszczy zęby i żołądek...ma w skaładzie coś co zrzera podobnie jak kwas...ale wolniej...mój tata ostatnio czyścił cola zawias z drzwi który był cały w rdzy...i zeszło bardzo ładnie...a czym innym nie chciało...
tyle wiem...ale o tych piersiach to raczej bzdura...
apropos ja za bardzo coli nie lubie...

Numer Gadu-Gadu
730730
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 02:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, jaki wpływ ma Cola na biust, jednak na organizm ma paskudny.
Zrób doświadczenie, o którym pisała Ci Anya. Jak nie będziesz miała "wolnego" zęba Wink, to wrzuć do szklanki z colą kawałek surowego mięsa. Zobacz, jak to mięso będzie wyglądało po jednym dniu.
Tak właśnie może wyglądać Twój żołądek.

Gościówa - w coli jest kwas ortofosforowy. To dość słaby kwas. Co jednak nie przeszkadza coli pełnić funkcję doskonałego odrdzewiacza (popieram - świetnie niszczy rdzę) i doskonałego niszczyciela zębów, żołądka i wogóle przewodu pokarmowego.

Odpowiedz do tematu