| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Problem z dziewczyna ;/
Autor Wiadomość
astas Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 00:02   Problem z dziewczyna ;/ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ze względu na to iż jestem na forum nowy Witam wszystkich bardzo serdecznie Smile
Mój problem opisze krótko i zwięźle bez zbędnych formalności.
Problem jest raczej nie typowy;/ Tyle się czyta o impotencji i różnych takich a u mnie jest wręcz przeciwnie Sad Mianowicie mam dziewczynę i nie mogę jej wg dotknąc ani przytulic bo od razu się podniecam i dostaje wzwodu ;/ Jest to dośc krępująca sytuacja dla mnie bo się wstydzę tego Sad Jest jakiś sposób żeby się tego pozbyc? Nie chce cały czas chodzic z członkiem w gotowości bojowej... Prosił bym o sensowne wypowiedzi typu usera Deg'a Smile

@btw jeśli nie ten dział to sry
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My też Cię witamy serdecznie.

Na początek spytam - w jakim jesteś wieku? To jest bardzo istotne, jeśli chodzi o ewentualne zawstydzenie dziewuszki takim wyczynem : )

Chociaż może się wydawać że nie ma tu żadnej rady, to wbrew pozorom jest prosta metoda - masturbacja przed spotkaniem z białogłową. Wiem, wiem, jakby się dowiedziała to by uciekła z krzykiem, ale kobiety nie muszą wiedzieć wszystkiego : )

Poza tym? Im będziesz niej bliżej, tym więcej będziesz potrzebował jej ciała, żeby się podniecić.
No i oczywiście dochodzi tu element wieku, ponieważ w okresie dojrzewania wystarczy bardzo niewielki impuls : )

A tak poza tym - jeansy, plus jakaś obcisła bielizna i chyba nie powinno być problemu : )?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co Ci można powiedzieć? To naturalne i tak łatwo się tego nie pozbędziesz.. Może masturbacja? Ale jakby nie było, to chyba dobrze, że zdrowo reagujesz na widok swojej dziewczyny, nie ma się czego krępować.
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masturbuje sie w myślałem że to moze przez to ale jak przestałem to nic nie dało ;/

[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 09:32 ]
Shaunri napisał/a:
My też Cię witamy serdecznie.

Na początek spytam - w jakim jesteś wieku? To jest bardzo istotne, jeśli chodzi o ewentualne zawstydzenie dziewuszki takim wyczynem : )

Chociaż może się wydawać że nie ma tu żadnej rady, to wbrew pozorom jest prosta metoda - masturbacja przed spotkaniem z białogłową. Wiem, wiem, jakby się dowiedziała to by uciekła z krzykiem, ale kobiety nie muszą wiedzieć wszystkiego : )

Poza tym? Im będziesz niej bliżej, tym więcej będziesz potrzebował jej ciała, żeby się podniecić.
No i oczywiście dochodzi tu element wieku, ponieważ w okresie dojrzewania wystarczy bardzo niewielki impuls : )

A tak poza tym - jeansy, plus jakaś obcisła bielizna i chyba nie powinno być problemu : )?

mamy po 15 lat
Powrót do góry
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też tak miałem na początku ;/
Lepiej nie ubieraj ciasnych spodni bo to może jeszcze pogorszy ale ubieraj spodnie tak zwane "szerokie" czyli jak idziesz to latają ci raz w prawo raz w lewo Smile albo kup bluzę taką długą żeby była niżej "kurusia"
Jak ci nic nie pomoże czyli znów stanie to poprostu nie zwaracaj na to uwagi samo opadnie tylko nie myśl o tym tylko skup się na twojej dziewczynie Very Happy

Podczas dojrzewania to normalne bo hormony szaleją ci w ciele
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziękuje wszystkim za wszystkie rady :* Na pewno skorzystam Smile
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może tak na prawdę nawet tego nie zauważyć, ale 15 lat to chyba już dobry czas żeby dziewczyna się nie przestraszyła Smile nie przejmuj się i zobacz jak zareaguje Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To samo chciałem powiedzieć - skoro macie po 15 lat, to specjalnie też nie ma się czego wstydzić. Dziewucha raczej nie ucieknie z krzykiem : )
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 13 Kwi, 2009 13:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale chodzi o to, że ja wg boje się jej przytulić żeby nie wyjść na jakiegoś nie wiem ;/ Czuje się wtedy taki skrępowany i wg głupio Sad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 2009 07:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dasz radę na pewno Smile zapomnij o tym że ktoś się obwserwuje albo coś w tym stylu skup jej się na ustach skup na niej nie patrz w kurusia i załatwione Smile

[ Dodano: Wto 14 Kwi, 2009 06:42 ]
a jak boisz się to weź lusterko poświcz przed lustrem a dziewczyną będzie drzewo Smile najlepiej kaktus:)
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 2009 09:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A może ktoś podpowie jak mam to jej wytłumaczyć bo ja kompletnie nie wiem jak ;/
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 2009 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale co tłumaczyć? : ) Toż dziewucha w wieku 15 lat dobrze wie o co chodzi i raczej powinna być zadowolona że Cię podnieca. Nie ma czego tłumaczyć, nie ma czym się przejmować.
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 2009 09:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No niby tak ;/ Zresztą, co się będę przejmował :Razz Będzie co będzie Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 2009 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

astas napisał/a:
No niby tak ;/ Zresztą, co się będę przejmował :Razz Będzie co będzie Smile

Wkońcu kapnołęś Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 16 Kwi, 2009 14:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedziałem biggrin Nie było tak źle, zrozumiałaSmile Powiedziała że w końcu przejdzie Smile dzieki Wam wszystkim.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu