Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 00:02 Problem z dziewczyna ;/
Ze względu na to iż jestem na forum nowy Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mój problem opisze krótko i zwięźle bez zbędnych formalności.
Problem jest raczej nie typowy;/ Tyle się czyta o impotencji i różnych takich a u mnie jest wręcz przeciwnie Mianowicie mam dziewczynę i nie mogę jej wg dotknąc ani przytulic bo od razu się podniecam i dostaje wzwodu ;/ Jest to dośc krępująca sytuacja dla mnie bo się wstydzę tego Jest jakiś sposób żeby się tego pozbyc? Nie chce cały czas chodzic z członkiem w gotowości bojowej... Prosił bym o sensowne wypowiedzi typu usera Deg'a
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:24
My też Cię witamy serdecznie.
Na początek spytam - w jakim jesteś wieku? To jest bardzo istotne, jeśli chodzi o ewentualne zawstydzenie dziewuszki takim wyczynem : )
Chociaż może się wydawać że nie ma tu żadnej rady, to wbrew pozorom jest prosta metoda - masturbacja przed spotkaniem z białogłową. Wiem, wiem, jakby się dowiedziała to by uciekła z krzykiem, ale kobiety nie muszą wiedzieć wszystkiego : )
Poza tym? Im będziesz niej bliżej, tym więcej będziesz potrzebował jej ciała, żeby się podniecić.
No i oczywiście dochodzi tu element wieku, ponieważ w okresie dojrzewania wystarczy bardzo niewielki impuls : )
A tak poza tym - jeansy, plus jakaś obcisła bielizna i chyba nie powinno być problemu : )?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 10:29
Co Ci można powiedzieć? To naturalne i tak łatwo się tego nie pozbędziesz.. Może masturbacja? Ale jakby nie było, to chyba dobrze, że zdrowo reagujesz na widok swojej dziewczyny, nie ma się czego krępować.
masturbuje sie w myślałem że to moze przez to ale jak przestałem to nic nie dało ;/
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 09:32 ]
Shaunri napisał/a:
My też Cię witamy serdecznie.
Na początek spytam - w jakim jesteś wieku? To jest bardzo istotne, jeśli chodzi o ewentualne zawstydzenie dziewuszki takim wyczynem : )
Chociaż może się wydawać że nie ma tu żadnej rady, to wbrew pozorom jest prosta metoda - masturbacja przed spotkaniem z białogłową. Wiem, wiem, jakby się dowiedziała to by uciekła z krzykiem, ale kobiety nie muszą wiedzieć wszystkiego : )
Poza tym? Im będziesz niej bliżej, tym więcej będziesz potrzebował jej ciała, żeby się podniecić.
No i oczywiście dochodzi tu element wieku, ponieważ w okresie dojrzewania wystarczy bardzo niewielki impuls : )
A tak poza tym - jeansy, plus jakaś obcisła bielizna i chyba nie powinno być problemu : )?
też tak miałem na początku ;/
Lepiej nie ubieraj ciasnych spodni bo to może jeszcze pogorszy ale ubieraj spodnie tak zwane "szerokie" czyli jak idziesz to latają ci raz w prawo raz w lewo albo kup bluzę taką długą żeby była niżej "kurusia"
Jak ci nic nie pomoże czyli znów stanie to poprostu nie zwaracaj na to uwagi samo opadnie tylko nie myśl o tym tylko skup się na twojej dziewczynie
Podczas dojrzewania to normalne bo hormony szaleją ci w ciele
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 12:24
Może tak na prawdę nawet tego nie zauważyć, ale 15 lat to chyba już dobry czas żeby dziewczyna się nie przestraszyła nie przejmuj się i zobacz jak zareaguje
Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009 09:51
Ale co tłumaczyć? : ) Toż dziewucha w wieku 15 lat dobrze wie o co chodzi i raczej powinna być zadowolona że Cię podnieca. Nie ma czego tłumaczyć, nie ma czym się przejmować.