| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
problem..:(
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 11 Sie, 2009 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nens - Taka wiadomość dorastającej dziewczynie niewiele pomoże, prawda?

Riaga - Tak jak w przypadku drugiej Panny tutaj - skoro już nawet Ty nie wiesz jak ich podejść, to znaczy że nie da się ich podejść. Albo kłótnie i krzyczenie, albo nic : )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 11 Sie, 2009 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz zastosować metodę zmasowanego ataku. Pudrować się i depilować dalej mimo że Twoja mama to odkryje, zrobi awanturę itd. Może się przyzwyczai Smile

Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 11 Sie, 2009 23:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kłótnie i krzyczenie? Wtedy raczej rodzice utwierdzą się w przekonaniu, że jest jeszcze niedojrzała, skoro chce krzykiem załatwić sprawę.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Sie, 2009 08:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nens - Naprawdę myślisz że WSZYSTKO w życiu idzie załatwić ugodowo? Generalnie jest tak, że jeśli dla rodziców traktowanie córki jak dziecka jest wygodne - to będą Ją traktować jak dziecko do 30-40 roku życia, co może zrobić jej dużą krzywdę.

Dlatego też w pewnym momencie to "dziecko" powinno zacząć walczyć o swoje. O możliwość wyjścia na noc, o możliwość depilacji czy innych pierdół - dzięki temu w odpowiednim wieku będzie potrafiło zawalczyć o możliwość wyprowadzenia się, czy przyprowadzenia do domu takiego chłopaka, jaki jej się podoba.
Powrót do góry
Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 12 Sie, 2009 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie ja tak mniej więcej mam. Zauważyłam, że wolno mi o wiele mniej niż większości znajomych, ale krzyki i kłótnie naprawdę tylko pogarszają sytuację, gdy podnoszę głos rodzice zazwyczaj ucinają dyskusję i już nie ma do niej powrotu. Jak na razie najlepiej wychodzę niestety na kłamstwie.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 08:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdy wolno Ci więcej niż innym, to w takim razie nie masz o co walczyć. Mówimy o rodzicach, z którymi ugoda już nie wchodzi w grę.
Powrót do góry
eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 09:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nens napisał/a:
o wiele mniej

Wolno jej o wiele mniej, niż innym.
Cóż, wg mnie - depiluj się, jak tam chcesz, mama trochę pokrzyczy i po jakimś czasie się pewnie przyzwyczai. A co do pudrowania - to jestem zgodny... hmm, po co się pudrować w wieku 12 lat? Czy nie jesteście ładne bez tego? Rozumiem, za kilkanaście lat, no ale...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 13:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sorry ale w tym momencie dyskusja jest niepotrzebna bo o co? o golenie nog? no litosci, akurat Shaunri ma 100% racji. ja nie rozumiem co rodzice maja do nog corki i do tego czy sa na niej wlosy czy nie? sorry ale wysiadam
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eviltwin - Przepraszam, byłem kompletnie zmęczony jak to pisałem : )
Powrót do góry
Riaga
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 17:27   

Mam 13 lat...

Eviltwin- świecenie się na twarzy to efekt wydzielania sebum, co natomiast jest spowodowane poprzez dojrzewanie. Więc, jeśli nie pomagają mi żele i toniki, regularnie używane, to chyba trzeba sięgać po broń ostateczną?
Powrót do góry
eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tia. Też mi się twarz świeci. I - w związku z tym - tym bardziej, że to normalne - w ogóle mi to nie przeszkadza. Nie wiem jak innym, ale mi nie przeszkadza.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eviltwin - Jak nie widzisz różnicy między Tobą a Riagą to spójrz w dół, może zrozumiesz.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W wieku 13 lat pudry akurat nie przychodziły mi do głowy, i właściwie nie przychodzą nadal, nie używam ;P Polecam bibułki matujące. Wchłaniają nadmiar sebum, przestajesz się świecić, a jeśli używasz korektora lub podkładu, nie naruszają go. O wiele zdrowsze niż puder, zatykający pory.
Powrót do góry
madziara12645 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten temat nie jest o jakimś puru dzieczyny moje kofane...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Sie, 2009 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Racja, offtop się zrobił przepaskudny.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu