pepe97 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 18
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009 14:14 Wymiary
1. Dzisiaj na basenie zauważyłem że jakiś chłopak (mniej więcej w moim wieku, a mam 12 lat) przebiera się ( nie w przebieralni, ale ot-tak - zresztą jak większość ludzi na tym basenie) Jego penis był w spoczynku- ale jakiś strasznie duży- prawie 7 cm. I tak kształtem wydaje mi się że ten jego penis to jakiś "dorosły" Te 7 cm to ja mam we wzwodzie, a on je miał w spoczynku.Owłosienie łonowe miał jakieś 2 razy mniejsze niż ja, a pod pachami wcale ( ja mam pod pachami duże). Bardziej widać po mnie że dojrzewam a nie po nim. Ale mój penis w spoczynku ma TYLKO 3 cm. ( z moich obserwacji wynika że dojrzewam najszybciej z klasy)Coś ze mną nie tak? Mój członek jest jakiś mikro?
2. A jeszcze odnośnie pierwszego pytania to ja ostatnio trochę przytyłem i wyrosłem:
Koniec listopada 2008: wzrost 145cm, waga 35kg (byłem w szpitalu to wiem ile ważę)
Teraz: wzrost 152cm, waga 42kg
I mam grube nogi i uda oraz rozstępy. Czy jak na taki okres czasu to dużo przytyłem czy raczej nie?
3. No i ostatnie: czasami gdy jestem sam to mam jeszcze "niewidzialnych przyjaciół" gdy jestem sam to płaczę , czy to normalka u chłopaków?
Niewidzialnych przyjaciół też kiedyś miałem. A co do Twojego zmartwienia każdy dorasta w swoim tempie i to że teraz jest tak nie oznacz, że będzie tak zawsze. Po prostu uzbrój się w cierpliwość.
_________________ First gain the victory and then make the best use of it you can
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 18 Lip 2009 Posty: 203
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009 17:21 Re: Wymiary
pepe97 napisał/a:
2. A jeszcze odnośnie pierwszego pytania to ja ostatnio trochę przytyłem i wyrosłem:
Koniec listopada 2008: wzrost 145cm, waga 35kg (byłem w szpitalu to wiem ile ważę)
Teraz: wzrost 152cm, waga 42kg
I mam grube nogi i uda oraz rozstępy. Czy jak na taki okres czasu to dużo przytyłem czy raczej nie?
Wysłany: Nie 16 Sie, 2009 13:22
1 - Wszystko jest w porządku, jesteś młody, masz jeszcze dużo czasu. Poza tym... Cóż to by była za radość w życiu gdybyśmy wszyscy byli tacy sami? Czymś się trzeba różnić.
2 - Jak wyżej - jesteś młody, więc rośniesz i przybierasz na wadze szybko.
3 - Też nic wyjątkowego - fakt, że większość o tym nie wspomina, bo nie ma po co. Co kto robi "w swoim kącie" nie powinno nikogo innego interesować.
Chodzi o to, że sobie np. wymyślasz przyjaciela o dajmy na to imieniu Ewa. Wymyślasz różne rzeczy, że np, lubi pływać, ma 12 lat itd. i po prostu udajesz że ona żyje
_________________ Cytat roku :
Cytat:
Asiu skończyła się era podpasków i tamponów??? Wsadzają do pochwy komputery????
Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.