| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wymiary
Autor Wiadomość
pepe97 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 14 Sie, 2009 14:14   Wymiary Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. Dzisiaj na basenie zauważyłem że jakiś chłopak (mniej więcej w moim wieku, a mam 12 lat) przebiera się ( nie w przebieralni, ale ot-tak - zresztą jak większość ludzi na tym basenie) Jego penis był w spoczynku- ale jakiś strasznie duży- prawie 7 cm. I tak kształtem wydaje mi się że ten jego penis to jakiś "dorosły" Te 7 cm to ja mam we wzwodzie, a on je miał w spoczynku.Owłosienie łonowe miał jakieś 2 razy mniejsze niż ja, a pod pachami wcale ( ja mam pod pachami duże). Bardziej widać po mnie że dojrzewam a nie po nim. Ale mój penis w spoczynku ma TYLKO 3 cm. ( z moich obserwacji wynika że dojrzewam najszybciej z klasy)Coś ze mną nie tak? Mój członek jest jakiś mikro?
2. A jeszcze odnośnie pierwszego pytania to ja ostatnio trochę przytyłem i wyrosłem:
Koniec listopada 2008: wzrost 145cm, waga 35kg (byłem w szpitalu to wiem ile ważę)
Teraz: wzrost 152cm, waga 42kg
I mam grube nogi i uda oraz rozstępy. Czy jak na taki okres czasu to dużo przytyłem czy raczej nie?
3. No i ostatnie: czasami gdy jestem sam to mam jeszcze "niewidzialnych przyjaciół" gdy jestem sam to płaczę , czy to normalka u chłopaków?

Z góry dziękuję i pozdro dla wszystkich
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ertla Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 14 Sie, 2009 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nic z tobą nie tak, każdy dojrzewa w swoim czasie. Czy to tak trudno zrozumieć ;p

Will96 Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 14 Sie, 2009 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niewidzialnych przyjaciół też kiedyś miałem. A co do Twojego zmartwienia każdy dorasta w swoim tempie i to że teraz jest tak nie oznacz, że będzie tak zawsze. Po prostu uzbrój się w cierpliwość. Very Happy

Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 14 Sie, 2009 17:21   Re: Wymiary Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pepe97 napisał/a:
2. A jeszcze odnośnie pierwszego pytania to ja ostatnio trochę przytyłem i wyrosłem:
Koniec listopada 2008: wzrost 145cm, waga 35kg (byłem w szpitalu to wiem ile ważę)
Teraz: wzrost 152cm, waga 42kg
I mam grube nogi i uda oraz rozstępy. Czy jak na taki okres czasu to dużo przytyłem czy raczej nie?

7 cm urosłeś, 7 kilo przytyłeś, jest ok.
Powrót do góry
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Sie, 2009 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszystko w wporzo Smile NIe martw sie urośnie a skoro masz dopiero 12 lat to możesz spać spokojnie Smile
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Sie, 2009 18:04   

Urośnie ci, ale następnym razem nie patrz się tam gdzie nie trzeba :d
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 16 Sie, 2009 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 - Wszystko jest w porządku, jesteś młody, masz jeszcze dużo czasu. Poza tym... Cóż to by była za radość w życiu gdybyśmy wszyscy byli tacy sami? Czymś się trzeba różnić.

2 - Jak wyżej - jesteś młody, więc rośniesz i przybierasz na wadze szybko.

3 - Też nic wyjątkowego - fakt, że większość o tym nie wspomina, bo nie ma po co. Co kto robi "w swoim kącie" nie powinno nikogo innego interesować.
Powrót do góry
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sie, 2009 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezu 12-letni chopak ma rozstęoy?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 16 Sie, 2009 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakubo napisał/a:
Jezu 12-letni chopak ma rozstęoy?

Cóż w tym dziwnego, to chyba wiek, w którym szybko się rośnie i przybiera na wadze, czyż nie?

HelpForYou Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sie, 2009 23:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli dziecko zbyt szybko rośnie w niewielkim odcinku czasu robią mu sie rozstępy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9017446
groszek014 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 24 Sie, 2009 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spoko jeszcze duzo czasu...
Wiecie nie wiem o co chodzi z tymi niewidzialnymi przyjaciolmi, ale ja czasem gadam sama do siebie xD To zle?? biggrin
Powrót do góry
lampka666 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 24 Sie, 2009 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to, że sobie np. wymyślasz przyjaciela o dajmy na to imieniu Ewa. Wymyślasz różne rzeczy, że np, lubi pływać, ma 12 lat itd. i po prostu udajesz że ona żyje biggrin

Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Powrót do góry
groszek014 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 24 Sie, 2009 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ahaaa:D Dzieki biggrin
Powrót do góry
pepe97 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 25 Sie, 2009 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiem Wam że wydaje mi się iż użytkownicy Dzieionline doradzają lepiej niż niejeden profesor.
Dzieciaki górą!
Powrót do góry
HelpForYou Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Sie, 2009 23:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może kiedyś otworzymy poradnie ?
Co wy na to Very Happy

Numer Gadu-Gadu
9017446
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu