| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
po czym poznac ze...
Autor Wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 21:00   po czym poznac ze... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poczym poznac, ze chlopak sie w tobie zakochal, nie mowiac ci o tym??? please pomozcie:P
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może po tym jak się na ciebie "słodziutko" patrzy, jak zachowuje się kiedy jesteś w pobliżu. Chce pokazać jaki to jest popularny wśród kolegów itd chce ci czymś zaimponować Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 08 Paź, 2003 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm a wiecie moze, co oznacz, jak chlopak cie aczepia, czasami kopie bije, a potem blaga o pozyczenie czegos na lekcji?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 08 Paź, 2003 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niektórzy chłopacy właśnie tak pokazjuą ze dziewczyna im się podoba, przynajmniej tak było kiedy chodziłam jeszcze do podstawówki, teraz raczej cjłopacy znajdują bardziej odpowiednia rzeczy!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 09 Paź, 2003 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Racja Cytrynko!!
Ja niestey nadal jestem wpodstawówce i wiem jak jest a jak ktoremus sie spodobasz to jest oprzeciwnie niz by mozna sobie pomyslec chlopcy (wybaczcie, ze to powiem ale tez niekoniecznie mowie o was forumowicze plci meskiej) w tym wieku nie sa na tyle dojazali (przynajmniej nie wszyscy a raczej niewielu) zeby jakos inaczej zwrocic na siebie uawage dziewczyna niz zaczepianie jej itp. mam nadzieje, ze w gimnazjum sie to zmieni ale jak narzie jakos sobie z ttym radze i mam nadzieje ze i ty sibie poradzisz Klaczo...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 09 Paź, 2003 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no cóż, wytrwałam w tym ponad rok, i już się przyzwyczaiłam Cool
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 09 Paź, 2003 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u mnie tak nie ma no moze kilka przypadków biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 09 Paź, 2003 20:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no cóż wprawdzie życie niesprawiedliwe i okrótne, ale ŻYCIE ROOLEZ!! Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
Jusinka

PostWysłany: Sob 11 Paź, 2003 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jfjcxhxbg

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 11 Paź, 2003 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm ja to zawsze tak zalatwiam, zaczynam ich gonic, jesli nie uciekaja lapie ich i albo im cos tlumacze w sposob niekulturalny, albo odrazu daje kopa Cool nie martw sie, najlepiej przerwe spedzaj kolo dyzurujacych nauczycieli, jesli i to nie pomaga, od czego jest damska lazienka:P
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
Jusinka

PostWysłany: Sob 11 Paź, 2003 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hdrujr5r7

Ostatnio zmieniony przez Jusinka dnia Sro 09 Sie, 2006 12:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 19 Paź, 2003 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"wejdom?! Shocked oh my get(czy jak to się pisze:P) hmmm.... coraz bardziej?..hmm...(klacz, myśl, myśl, wysil się troche Cool ) a, a może.. nie to zły pomyśl.. a... nie to też do bani ...hmm..myśl,myśl(wysil trochę tą mózgownice) a możę biblioteka? (hehe, jak już mnie zaczepią, to wiedzą, ze dostaną lanie, i onie zawsze pędem do biblioteki....tam panuje cisza i wogóle, ale na zapas, lepiej jeszcze troche pomyśle:P hm.. a zaczepiają tylko ciebie, czy też inne dziewczyny? jak też inne, to "podglądaj Shocked " jak inni sobie z tym radzą... nie martw się, przędzej czy później się przyzwyczaisz... jeśli ja znisłam to, że dostałam od głupiego kolegi butem w twarz i przeżyłam(tak wiem, tak wiem...zostawcie to bez komentarza...to długa historia:P) to ty powinnaś przeżyć to "upokozenie" Twisted Evil
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Paź, 2003 22:51   

Myślę, że po tym hmm..... sama nie wiem ale chyba jak Ciebie zaczepiaja chociaż niekoniecznie:) Sama jestem ciekawa
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu