| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
trudna dziewczyna
Autor Wiadomość
Good Friend
Gość
PostWysłany: Czw 30 Paź, 2003 20:03   trudna dziewczyna

Witam mam taki problem, mianowicie:
Bardzo podoba się mi dziewczyna która chodzi podobnie jak ja do 3 gim ale ma 14 lat (długa historia)
Ja mam (15).....Wielu chłopaków wyznało jej uczucia itp ale każdego "olała" a wieć jest trudno dostepna Sad
i to mnie troche razii Sad . Mój prolem wiąże sie głównie z tym, iż nie wiem w jaki sposób mam ją poznać Sad
niedługo jest dyskoteka na której mam zamiar z nią zatańczyć ale nie chcę tylko na tym poprzestać.
Chciałbym w jakiś sposób zwrócić na siebie jej uwagę ale nie wime jak, o co pytać i w ogóle jak z nią rozmawiac.Dodam jeszcze ze ona z nikim jeszcze nie tańczyła Sad .
Prosże o jakieś rady, wskazówki... z góry dziękuję i pozdrawiam Smile
Przejdź na dół
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może spróbuj wydać jej sie niedozbobycia, itp. możliwe że jest typem dziewczyny która chce sama zdobyć chłopca (hmmm skąd ja to znam Razz??) - i jedyne co mozesz zrobic to postarać sie żeby cie zauważyła - jako trudnego do zdobycia chłopaka Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Good Friend
Gość
PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 13:36   

dzięki będe się starał Smile
Powrót do góry
GooD Friend
Gość
PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 21:42   

Hmmm pojawia się następny problem a mianowicie:
W jaki sposób dać się jej zauważyć w ogóle nie mówiąc już jako (chłopak trudny do zdobycia) ?? Znając życie ona tak poprostu nie zainteresuje się mną musze JA zrobić coś w tym kierunku tylko co ?? Sad(
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po pierwsze być w pobliżu niej (np. ja sama nie wiem jak, ale jednego chłopaka chciałam bliżej poznać - kręciłam się na przerwach w jego okolicach - po jakimś czasie jego kolega <którego też nei znałam> mnie zaczepia ze m. chciałby mniej bliżej poznać) po drugie ... hmm trudno mi to wytłumaczyć RazzP po drugie bądź fajnym sobą Razz możesz spojrzec na nią pare razy spojrzeniem pt. "nie jestem łatwy" - zdaje mi sie z tego co pisałeś że to powinno ją zachęci do podjęcia wyzwania "poderwania tejmniczego gościa o intrygującym spojrzeniu" ... wiem że zawile i dziwnie to brzmi tak tylko opisane Razz powodzenia biggrin (acha - mi jako dziewczynie także "trudnej do zdobycia" szczegolnie nei podoba się wszelkiego rodzaju szpanerstwo - więc tego sie wystrzegaj RazzP)

A teraz moge ci napisać co jako typowi pokrewniemu do twojej przyszłej dziewczyny (trzymam kciuki biggrinD) podoba się w chłopcach (chociarz ofcors twoja wybranka moze miec inne upodobania):
- chłopak który znajdzie miejsce w sercu takiej jak to piszesz trudnej dziewczyny musi być naprawde naprawde fajny, ktoś taki sobie nie zdobędzie jej serduszka Razz
- nie wiem jak inne "trudne",ale na mnie bardzo silni działa to jak ktoś się na ciebie patrzy - krótkie tajemnicze spojrzenie w oczy powinno zrobić troszke swojego Razz
- uśmiech także tajemniczy biggrin
- chłoapk dla dziewczyny trudnej nie moze być chlopakiem latwym - jesli mial przedtem milion dziewczyn odpada ....
Powrót do góry
Dood Friend
Gość
PostWysłany: Nie 02 Lis, 2003 13:45   

Dzięki twoje rady i wskazówki są mi bardzo pomocne, czas aby je zastosowac w praktyce Smile Mam andzieje że coś z tego wyjdzie biggrin
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja trzymam za ciebie kciuki biggrin i daj znać na forum jak ci wychodzi podrywanie "trudnej" biggrin
Powrót do góry
Good Friend
Gość
PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 19:47   

hmmm jak na razie jest mi trudno znaleźć taki moment żeby wymienić się z nią spojrzeniami Smile ale nie jest źle biggrin no i oczywiście kręce sie w jej pobliżu Smile
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hihihi i o to chodzi biggrin gad, ja to z jednego spojrzenia jako "trudna" stwierdzam czy ktos mi sie podoba Razz na cmentarzu w ta neidzsiele z chłopaczkiem wymieniłam się tylko spojrzeniem( nawet nei aptrzylam jak wyglada w calosci) i stwierdzialm ze jest ladny biggrin
Powrót do góry
Good Friend
Gość
PostWysłany: Sro 05 Lis, 2003 20:47   

No to miło ..Smile u mnie cała ta sytuacjia jast bardzo chwiejna tzn. Ta dziewczyna jest na prawdę tudno w rozgryzieniu, a dzis dowiedziałem sie , iż zadaje się z duzo starszym towarzystwem przy którym ja jestem malutki wiekiem Sad ale staram sie nie uginać Smile z tym, że jak zobaczę ją jak idzie z którymś z tych kafarków za ręke to hmmmm sam nie wiem co będzie dalej......... a się na to zapowiada ;(
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 06 Lis, 2003 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uuu to nie ciekawie :/ mimo wszystko wierz ze ci sie uda (autosugestia - sprawdzone- też sowje daje Razz )
Powrót do góry
Good Friend
Gość
PostWysłany: Czw 06 Lis, 2003 17:03   

OK Smile
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu