Witam mam taki problem, mianowicie:
Bardzo podoba się mi dziewczyna która chodzi podobnie jak ja do 3 gim ale ma 14 lat (długa historia)
Ja mam (15).....Wielu chłopaków wyznało jej uczucia itp ale każdego "olała" a wieć jest trudno dostepna
i to mnie troche razii . Mój prolem wiąże sie głównie z tym, iż nie wiem w jaki sposób mam ją poznać
niedługo jest dyskoteka na której mam zamiar z nią zatańczyć ale nie chcę tylko na tym poprzestać.
Chciałbym w jakiś sposób zwrócić na siebie jej uwagę ale nie wime jak, o co pytać i w ogóle jak z nią rozmawiac.Dodam jeszcze ze ona z nikim jeszcze nie tańczyła .
Prosże o jakieś rady, wskazówki... z góry dziękuję i pozdrawiam
może spróbuj wydać jej sie niedozbobycia, itp. możliwe że jest typem dziewczyny która chce sama zdobyć chłopca (hmmm skąd ja to znam ??) - i jedyne co mozesz zrobic to postarać sie żeby cie zauważyła - jako trudnego do zdobycia chłopaka
Good Friend Gość
Wysłany: Sob 01 Lis, 2003 13:36
dzięki będe się starał
GooD Friend Gość
Wysłany: Sob 01 Lis, 2003 21:42
Hmmm pojawia się następny problem a mianowicie:
W jaki sposób dać się jej zauważyć w ogóle nie mówiąc już jako (chłopak trudny do zdobycia) ?? Znając życie ona tak poprostu nie zainteresuje się mną musze JA zrobić coś w tym kierunku tylko co ?? (
po pierwsze być w pobliżu niej (np. ja sama nie wiem jak, ale jednego chłopaka chciałam bliżej poznać - kręciłam się na przerwach w jego okolicach - po jakimś czasie jego kolega <którego też nei znałam> mnie zaczepia ze m. chciałby mniej bliżej poznać) po drugie ... hmm trudno mi to wytłumaczyć P po drugie bądź fajnym sobą możesz spojrzec na nią pare razy spojrzeniem pt. "nie jestem łatwy" - zdaje mi sie z tego co pisałeś że to powinno ją zachęci do podjęcia wyzwania "poderwania tejmniczego gościa o intrygującym spojrzeniu" ... wiem że zawile i dziwnie to brzmi tak tylko opisane powodzenia (acha - mi jako dziewczynie także "trudnej do zdobycia" szczegolnie nei podoba się wszelkiego rodzaju szpanerstwo - więc tego sie wystrzegaj P)
A teraz moge ci napisać co jako typowi pokrewniemu do twojej przyszłej dziewczyny (trzymam kciuki D) podoba się w chłopcach (chociarz ofcors twoja wybranka moze miec inne upodobania):
- chłopak który znajdzie miejsce w sercu takiej jak to piszesz trudnej dziewczyny musi być naprawde naprawde fajny, ktoś taki sobie nie zdobędzie jej serduszka
- nie wiem jak inne "trudne",ale na mnie bardzo silni działa to jak ktoś się na ciebie patrzy - krótkie tajemnicze spojrzenie w oczy powinno zrobić troszke swojego
- uśmiech także tajemniczy
- chłoapk dla dziewczyny trudnej nie moze być chlopakiem latwym - jesli mial przedtem milion dziewczyn odpada ....
Dood Friend Gość
Wysłany: Nie 02 Lis, 2003 13:45
Dzięki twoje rady i wskazówki są mi bardzo pomocne, czas aby je zastosowac w praktyce Mam andzieje że coś z tego wyjdzie
hihihi i o to chodzi gad, ja to z jednego spojrzenia jako "trudna" stwierdzam czy ktos mi sie podoba na cmentarzu w ta neidzsiele z chłopaczkiem wymieniłam się tylko spojrzeniem( nawet nei aptrzylam jak wyglada w calosci) i stwierdzialm ze jest ladny
Good Friend Gość
Wysłany: Sro 05 Lis, 2003 20:47
No to miło .. u mnie cała ta sytuacjia jast bardzo chwiejna tzn. Ta dziewczyna jest na prawdę tudno w rozgryzieniu, a dzis dowiedziałem sie , iż zadaje się z duzo starszym towarzystwem przy którym ja jestem malutki wiekiem ale staram sie nie uginać z tym, że jak zobaczę ją jak idzie z którymś z tych kafarków za ręke to hmmmm sam nie wiem co będzie dalej......... a się na to zapowiada ;(