Ja rówinież kiedyś szukałam czegoś w necie, już zabardzo nie kojarze czego. I trafiłam na www.dzieci.best.pl następnie nacisnęłam forum, sama nie wiem czemu. Poprostu już nie wiedziałam czego szukam. No i zaczęłam się udzielać
_________________ Niemów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym Mój numer gg 3066241
Rany ! Ale to było dawno temu !!!
Szukałam fajnej stronki dla dzieci (dla brata )...
Weszłam na dzieci.best, potem kilknęłam na forum ...
I tak tu trafiłam !
Bardzo lubię to forum, i zawsze jak jestem na kompie wchodze na nie !!!
Hmm a ja tu wtrafiłem........bo się zgubiłem.No tak naprawde to często odwiedzam pewne forum ( www.sfd.pl ).Tam był zapodany link to tej stronki.Bez namysłu odrazu misiałem sprawdzić ( ah ten ciekawski ja ).No i własnie teraz jestem z wami .
_________________ "Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego powiedział czwarty po czym w piątke poszli do lasu"
ja z półtora roku temu strasznie sie bałam miesiączki no i wpisałam w jakiejśtam wyszukiwarcze "pierwsza miesiączka" no i bylo dzieci best. weszłam, przeczytałam no i zapomniałam na pewien czas. po roku mi sie przypomniało, ze bylam kiedyś na fajnym forum no i je znalazłam. najpierw troche poczytałam, a potem sie zajerestrowałam no i jestem
Ja tu trafiłem przez szukacza szukałem rozwiązamnia na muj problem z dojrzewanie i tak szukałem i natknołem się na tą strona początkowo myslałem że to tylko jest forum o dojrzewani ale z czasem klikałem i odkryłem ze jest więcej ( chyba niema liczby mnogiej do forum no to improwizuje ) forumów nie tylko forum o dojrzewaniu
Ja dostalem linka od kolegi ktory tu jest zarejestrowany chyba jako Gladiatorpl
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
*Neona* -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 01 Lip, 2004 08:33
MEFIU napisał/a:
Ja tu trafiłem przez szukacza szukałem rozwiązamnia na muj problem z dojrzewanie i tak szukałem i natknołem się na tą strona początkowo myslałem że to tylko jest forum o dojrzewani ale z czasem klikałem i odkryłem ze jest więcej ( chyba niema liczby mnogiej do forum no to improwizuje ) forumów nie tylko forum o dojrzewaniu
Liczba mnoga od słowa "forum" to: fora, forów, forami itd.
A ja nie pamiętam już nawet, jak tutaj trafiłam... Czytuję Was już od maja ubiegłego roku, kiedy to dostałam po raz pierwszy miesiączki, a zarejestrowałam się (początkowo pod pseudonimem Fidelina) latem w 2003 roku
A ja natknęłam się na te forum tak , że najpierw zapytałam się kolezanki przez GG czy zna jakąś fajną stronkę gdzie są GRY-ONLINE , no i wyslala mi stronę www.dzieci.best.pl , codziennie na niej grałam , a dopiero gdzieś po miesiącu kliknęłam na " Forum" ,ale i tak na początku w ogole nie mogłam się połapać co się robi na forum , co to są rangi , złote punkty itp. No ale pozniej już było całkiem lepiej...