| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Jak trafiliscie na forum??
Autor Wiadomość
..::Ulka::..
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 07:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja rówinież kiedyś szukałam czegoś w necie, już zabardzo nie kojarze czego. I trafiłam na www.dzieci.best.pl następnie nacisnęłam forum, sama nie wiem czemu. Poprostu już nie wiedziałam czego szukam. No i zaczęłam się udzielać Wink

Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 08:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

trafiłam na to forum szukając czegoś w wyszukiwarce Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rany ! Ale to było dawno temu !!!
Szukałam fajnej stronki dla dzieci (dla brata Very Happy)...
Weszłam na dzieci.best, potem kilknęłam na forum Very Happy ...
I tak tu trafiłam !

Bardzo lubię to forum, i zawsze jak jestem na kompie wchodze na nie Wink Very Happy !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 14 Kwi, 2004 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm a ja tu wtrafiłem........bo się zgubiłem.No tak naprawde to często odwiedzam pewne forum ( www.sfd.pl ).Tam był zapodany link to tej stronki.Bez namysłu odrazu misiałem sprawdzić ( ah ten ciekawski ja Cool ).No i własnie teraz jestem z wami Wink .

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 15 Kwi, 2004 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja z półtora roku temu strasznie sie bałam miesiączki no i wpisałam w jakiejśtam wyszukiwarcze "pierwsza miesiączka" no i bylo dzieci best. weszłam, przeczytałam no i zapomniałam na pewien czas. po roku mi sie przypomniało, ze bylam kiedyś na fajnym forum no i je znalazłam. najpierw troche poczytałam, a potem sie zajerestrowałam no i jestem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
Girl_3

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 2004 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA trafiłam na forum szukając czegoś w internecie ( chyba gier ) no i pojawił się link www.dzieci.best.pl nacisnełam i jestem !!!!!!! Smile Very Happy Smile Very Happy
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Sob 01 Maj, 2004 17:50   

AJ podobnie jak Iśka tylko że dla siebie szuukałam Very Happy
Powrót do góry
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 23:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tu trafiłem przez szukacza szukałem rozwiązamnia na muj problem z dojrzewanie i tak szukałem i natknołem się na tą strona początkowo myslałem że to tylko jest forum o dojrzewani ale z czasem klikałem i odkryłem ze jest więcej ( chyba niema liczby mnogiej do forum no to improwizuje ) forumów nie tylko forum o dojrzewaniu Wink Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 23:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dostalem linka od kolegi ktory tu jest zarejestrowany chyba jako Gladiatorpl

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
*Neona*
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 08:33   

MEFIU napisał/a:
Ja tu trafiłem przez szukacza szukałem rozwiązamnia na muj problem z dojrzewanie i tak szukałem i natknołem się na tą strona początkowo myslałem że to tylko jest forum o dojrzewani ale z czasem klikałem i odkryłem ze jest więcej ( chyba niema liczby mnogiej do forum no to improwizuje ) forumów nie tylko forum o dojrzewaniu Wink Very Happy

Liczba mnoga od słowa "forum" to: fora, forów, forami itd. Wink

A ja nie pamiętam już nawet, jak tutaj trafiłam... Czytuję Was już od maja ubiegłego roku, kiedy to dostałam po raz pierwszy miesiączki, a zarejestrowałam się (początkowo pod pseudonimem Fidelina) latem w 2003 roku Smile
Powrót do góry
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 09:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wyszikiwałem w wyszukiwarce google gry-online
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 09:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja natknęłam się na te forum tak , że najpierw zapytałam się kolezanki przez GG czy zna jakąś fajną stronkę gdzie są GRY-ONLINE , no i wyslala mi stronę www.dzieci.best.pl , codziennie na niej grałam , a dopiero gdzieś po miesiącu kliknęłam na " Forum" ,ale i tak na początku w ogole nie mogłam się połapać co się robi na forum , co to są rangi , złote punkty itp. No ale pozniej już było całkiem lepiej... Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 10:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tu trafiłem poprzez kolegę , który zadał mi wasz zadres.
Powrót do góry
macia
Gość
PostWysłany: Czw 08 Lip, 2004 14:47   

ja szukałam czegos o witch-u i weszła na strone..
niepapietam jaką(mało wazne) i zobaczyłam
forum dzieci best weszłam i wciągneło mnie

PS Czy ktos czyta W.I.T.C.H.???
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja.... wstyd się przyznać Embarassed Szukalem czegoś (pomińmy czego Razz) na Google i mnie przekierowalo na Forum. No i jestem Smile

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu