| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jestem w otchłani rozpaczy...;(
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 12 Lis, 2003 17:39   Jestem w otchłani rozpaczy...;( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem,że gadam jak jakaś baba z serialu latynowskiego ale ja mam naprawdę problem Crying or Very sad
Z moim chłopakiem chodzę tydzień ponad...To on poprosił mnie o chodzenie...I wszystko byłoby by dobrze... Love ale on kiedys kochał sie w mojej jednej z najlepszych przyjaciółek. I sądzę,ze nadal woli ja ode mnie ale ja też mu się poprostu podobam...Tak mi mówil przed chodzeniem i tak sie zwierzał mojej drugiej przyjaciółce ze szkoły. Po prostu tamta w której się buja go "olewa" i dlatego mnie poprosił...To jest moja teoria nie wiem co on myśli ale na pewno tak mysli! Co ja mam robić? Wiem,ze on chce ze mna zerwać ale nie wie jak!! Jutro jest dyskotka mam iśc? Ryczałam pół dnia...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 12 Lis, 2003 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym zrobiła tak: poszłabym na ta dyskoteke. Pierw poprosiłabym jakiegoś w miarę ładnego chłopaka żeby troszke ze mna potańczył. Wczesniej wyjaśniłabym mu że chcę temu drugiemu chłopakowi zrobić na złość. Tamten chłopak widząc Ciebie tańczącą z innym na pewno by Cie jemu odebrał Wink to jest dobre rozwiązanie. już nawet wypróbowane. juz to będę 4 raz chyba stosować. naprawde działa Wink może moje rozwiązania sa troszke wredne ale za to bardzo slkuteczne Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 12 Lis, 2003 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mojm zdaniem girls nie masz racji,jesli by poprostu interesowal sie inna laska to ok,mozna by było troszkę DAC MU POWOD DO ZAZDROSCI,ale teraz to moze tylkp pogorszyc jej sytuacje,bo men pomysli ze ty interesujesz sie kims innym i juz o nim zapomniała.Poprostu zapytaj czy nadal chce z tobą być! Love

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Good Friend
Gość
PostWysłany: Sro 12 Lis, 2003 23:44   

Nie udzielam sie na tym forum zbytnio, nawet nie jestem zarejestrowany ale co do tego nie mam wątpliwości: Musisz z nim pogadać w 4 oczy, szczeże i tak jak mówiła "CHOMICZKAAA" zadać mu konkrestne pytanie "Chcesz nadal być ze mną". Dobrze by było z twojej strony abyś przedstawiła mu swoją teorie na temat jego i tej twojej przyjaciółki. Wtedy są 2 wyjścia: albo twoje obawy są nie słuszne i on CIEBIE kocha ( czego Ci żeczę ) albo przyna Ci rację dzięki czemu poznasz przynajmniej prawdę i nie bedziesz w ciągłej niepewności........ Życze powodzenia :)
PS. Szczerość najważniejsza :)
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Lis, 2003 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki za przyznanie racji.Mi się wydaję,ze porostu jeśli tego nie zrobisz on nie będzie w stanie Ci tego powiedzieć,jest to przecież bardzo trudne i zeby to zrobic trzeba przezwyciężyć ogromy strach.Powodzenia Wink

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Lis, 2003 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale to jest trudne zpytać sie chłopaka czy chce z daną osobą dalej być. naprawde ciężko jest sie przemóc, podejść do chłopaka i sie jego o taką rzecz spytać....

p.s. i juz po dyskotece? jeśli tak to odezwoj sie do mnie na gygy mroweczka i opowiedz jak było Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 13 Lis, 2003 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie....Już jest OK. Love Juz jestem pewna,że woli MNIE od niej... Love Wiem,że głupio gadam Laughing i mam "radoche" z byle czego ale...On na dysce tańczył wolnego ze mna a nie z nią Very Happy I gadalismy...Bo potem taki jeden mnie poprosił do tańca ale ja powiedziałąm,ze SZYBKIEGO (czyli zwykłego Wink ) a nie wolnego. I tam sobie tańczyliśmy. Ja po prostu nnie umiem odmawiać Crying or Very sad Ale widziałam ze pan X jest trochę wkurzony...Bo on chciał wtedy ze mna zatańczyć Crying or Very sad Potem wszyscy tańczyli wolne a panu X zrobiło sie niedobrze i zaczelismy gadac on powiedział "Sorry,ze z tobą tak mało tańczyłem ale wiesz..." "A jestes zły?" "Nie" Mr. Green I jest juz O.K. Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 13 Lis, 2003 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

GRATULUJE Exclamation I po co było tak sie zamartwiać?Mam nadzieję,ze nasze rady Ci chociaż troszkę pomogły.Dobrze,ze poszłaś na tę dyskoteke Wink

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Odpowiedz do tematu