W listopadzie wyjdzie nowy dodatek- Makin' Magic, po polsku Abrakadabra, zaś w 2004 roku The Sims2, zarówno o Makin' Magic jak i o The Sims 2 możecie przeczytać na www.simsomaniak.prv.pl , znajdziecie tam również wiele downloadu, forum, teksty, galerie i wiele więcej...
mam pytanko?! czy ktos moze przeslac mi gre The Sims moj adres gsobol@op.pl prosze mam int od 2-och dni i jeszcze nie wim jak sie nim poslugiwac prosze czekam pzpz
Obawiam sie ze nikt ci nie wysle, bo masz zbyt mala pojemnosc poczty tylko 10mb za free w onecie daja, chyba ze masz wieksza poczte to napisz wysle ci jak sie zmiesci . Napisz ile mb masz.
No Kamix nie ma to jak piraty no nie?? ja tam mam simsy piraty : zwykłe , światowe życie , randka , balange , wakacje , zwierzaki , tylko światowe , balanga i zwykłe mi wchodzą.A nie dlatego ze mam za mało miejsca na dysku ... ale sama nie wiem czemu
ja mam teraz powazny problemik z simami. wiem ze to forum jest w*****te:) (wybaczcie za wyrazenie ale niemoglam sie powstrzymac) wiec mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
przesledzilam stronki o simsach, wsyztskie! no znalazlam jedna angielska, ale nic niekapuje;p z anglika jestem slaba;p
(http://eatech.custhelp.com/cgi-bin/eatech.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=WudiMo*g&p_lva=10855&p_faqid=12715&p_created=1068243069&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTE4MCZwX3NlYXJjaF90ZXh0PU15IGdhbWUgY3Jhc2hlcyB0byB0aGUgZGVza3RvcC4mcF9zZWFyY2hfdHlwZT0zJnBfcHJvZF9sdmwxPTM2OSZwX3Byb2RfbHZsMj1_YW55fiZwX2NhdF9sdmwxPTY2JnBfY2F0X2x2bDI9fmFueX4mcF9zY2ZfZmFxcypjJHBsYXRmb3JtPTE4MiZwX3NvcnRfYnk9ZGZsdCZwX3BhZ2U9Mg**&p_li= )
to ten adres;p ciupke przydlugi:) ale tam staralm sie cos znalezc na temat problemu
chodzi oto. zeteraz gralam sobie w simy, tak okolo 4 dni. bylo pieknie ladnie.... i pewnego brutalnego wieczorka... wlaczam simy... i nagle chce cos zrobic... wylaczaja sie. i znow... potem zauwazylam ze jak klikam na kontakty wylaczaja sie. ale znow nietylko! czasem jak poprostu wlaczam tryb szybkosci, a czasem same bez zadnych przyczyn. jestem niezle podenerwowana. niechce ich reinstalowac.... instalacja trwala 6 godzin...ponad.... a porpo dodatkow mam tylko 4 glowy! nic wiecej, i gdy je dodalam nic side niezmienilo,, dopiero teraz....
blagam pomocy, jestem juz taka wscieklaaaaa!
wierze w was!
Zmienione przez Kamix ze względu na występowanie wulgarnych treści
No moim zdaniem tak dla mnie koszt gierki ktora dostaje w ręke to 70 gr bardziej sie oplaca niz sciagac itd. le sciagam z DC++ tylko kijowka jest juz platny ale co tam, oplaca sie zaplacic
Cytat:
nie... bo ja niemam tego pliku.. i tka juz usunelam simy i z rejestru, dizisiaj bede instalowac:) mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
Pozdrawiam
Ja rowniez mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzo, jak nie to pisz moze sie cos wykombinuje