| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
gra The Sims
Autor Wiadomość
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 14 Paź, 2003 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W listopadzie wyjdzie nowy dodatek- Makin' Magic, po polsku Abrakadabra, zaś w 2004 roku The Sims2, zarówno o Makin' Magic jak i o The Sims 2 możecie przeczytać na www.simsomaniak.prv.pl , znajdziecie tam również wiele downloadu, forum, teksty, galerie i wiele więcej...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Asiulka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ściągnęłam sims randkę z kaazy-lite , ale miałam przez to wirusa Sad Simsy od normalnych też mi nie działają na Xp , wczęsniej miałam w98 i było git Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5725490
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Lis, 2003 10:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ja ściągnęłam sims randkę z kaazy-lite , ale miałam przez to wirusa Simsy od normalnych też mi nie działają na Xp , wczęsniej miałam w98 i było git

Asiulka jak juz sciagac z direct conect, naprawde dobry program i napewno beda ci dzialac,
Moze jeszcze Imesch lub bitorrent.

P.S: Zycze mileo sciagania i milego grania Wink

Numer Gadu-Gadu
3259633
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 19 Lis, 2003 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez miałam sims zwykłe. Miałam mieć sims randke ale mi sie komp psuł od tego:( Ale super gierka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ola 17
Gość
PostWysłany: Pią 12 Gru, 2003 07:19   blagam o pomoc

mam pytanko?! czy ktos moze przeslac mi gre The Sims moj adres gsobol@op.pl prosze mam int od 2-och dni i jeszcze nie wim jak sie nim poslugiwac prosze czekam pzpz Kwiat
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Gru, 2003 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Obawiam sie ze nikt ci nie wysle, bo masz zbyt mala pojemnosc poczty tylko 10mb za free w onecie daja, chyba ze masz wieksza poczte to napisz wysle ci jak sie zmiesci Smile . Napisz ile mb masz.

Numer Gadu-Gadu
3259633
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja z torrenta sciagnelam simsy wszystkie z dodatkami jakie teraz sa, mam ubaw:) za****ebiggrin

Zmienione przez Kamix ze względu na występowanie wulgarnych treści
Powrót do góry
only_girl_12

PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No Kamix nie ma to jak piraty no nie?? ja tam mam simsy piraty : zwykłe , światowe życie , randka , balange , wakacje , zwierzaki , tylko światowe , balanga i zwykłe mi wchodzą.A nie dlatego ze mam za mało miejsca na dysku ... ale sama nie wiem czemu Cool Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Moderator

PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam teraz powazny problemik z simami. wiem ze to forum jest w*****te:) (wybaczcie za wyrazenie ale niemoglam sie powstrzymac) wiec mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
przesledzilam stronki o simsach, wsyztskie! no znalazlam jedna angielska, ale nic niekapuje;p z anglika jestem slaba;p
(http://eatech.custhelp.com/cgi-bin/eatech.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=WudiMo*g&p_lva=10855&p_faqid=12715&p_created=1068243069&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTE4MCZwX3NlYXJjaF90ZXh0PU15IGdhbWUgY3Jhc2hlcyB0byB0aGUgZGVza3RvcC4mcF9zZWFyY2hfdHlwZT0zJnBfcHJvZF9sdmwxPTM2OSZwX3Byb2RfbHZsMj1_YW55fiZwX2NhdF9sdmwxPTY2JnBfY2F0X2x2bDI9fmFueX4mcF9zY2ZfZmFxcypjJHBsYXRmb3JtPTE4MiZwX3NvcnRfYnk9ZGZsdCZwX3BhZ2U9Mg**&p_li= )
to ten adres;p ciupke przydlugi:) ale tam staralm sie cos znalezc na temat problemu
chodzi oto. zeteraz gralam sobie w simy, tak okolo 4 dni. bylo pieknie ladnie.... i pewnego brutalnego wieczorka... wlaczam simy... i nagle chce cos zrobic... wylaczaja sie. i znow... potem zauwazylam ze jak klikam na kontakty wylaczaja sie. ale znow nietylko! czasem jak poprostu wlaczam tryb szybkosci, a czasem same bez zadnych przyczyn. jestem niezle podenerwowana. niechce ich reinstalowac.... instalacja trwala 6 godzin...ponad.... a porpo dodatkow mam tylko 4 glowy! nic wiecej, i gdy je dodalam nic side niezmienilo,, dopiero teraz....
blagam pomocy, jestem juz taka wscieklaaaaa!
wierze w was!

Zmienione przez Kamix ze względu na występowanie wulgarnych treści
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 02:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała, zajrzyj na moje forum ( http://sims.gry-online.pl/forum.php ) tam gdzieś było wyjaśnienie tego problemu Wink
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 11:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niestety... nie bylo... przeszukalam je, no raczej nieopuscilam nic... bylo tylko rozwiazanie dla the sims deluxe:(
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ach... rzeczywiście, ale sprawdź, może rozwiązanie do deluxe będzie też pasowało do Twojej wersji Wink
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 14:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie... bo ja niemam tego pliku.. i tka juz usunelam simy i z rejestru, dizisiaj bede instalowac:) mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
Pozdrawiam
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Sty, 2004 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No Kamix nie ma to jak piraty no nie??

No moim zdaniem tak Very Happy dla mnie koszt gierki ktora dostaje w ręke to 70 gr Very Happy bardziej sie oplaca niz sciagac itd. le sciagam z DC++ tylko kijowka jest juz platny ale co tam, oplaca sie zaplacic Wink

Cytat:
nie... bo ja niemam tego pliku.. i tka juz usunelam simy i z rejestru, dizisiaj bede instalowac:) mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
Pozdrawiam

Ja rowniez mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzo, jak nie to pisz moze sie cos wykombinuje Wink

Numer Gadu-Gadu
3259633
majkafri

PostWysłany: Sob 10 Sty, 2004 00:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ma ktoś juz The sims ABRAKADABRA???

Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu