| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Związek 12 + 15,5
Autor Wiadomość
Good Friend
Gość
PostWysłany: Sob 25 Paź, 2003 22:27   Związek 12 + 15,5

Mam kolege któremu podoba sie 3 lata młodsza dziewczyna, on jest nieśmiały chłopakiem w wiek 15,5 lat ))))))) (chodzi do 3 gim.) a ona 12 letnią 6 klasistką czy taki związek ma wogóle sens Jak pokonać tę jego nieśmiałość pozdrawiam Good Friend
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 02:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

IMHO ten związek ma sens.
Poszukaj w archiwum - często piszemy jak pokonać nieśmiałość.

Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Racja deg!!
Roznica wieku to jest wyzwanie ale malutkie a wlasnie najczesciej takie zwiazki sa najbardziej udane Wink
o niesmialosci i wogole o takich problemach piszemy czesto poszukaj poczytaj i bedziesz wiedziec jak pomoc koledze

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 27 Paź, 2003 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No...To chyba normalne: Wyobraź sobie, że moja mama mi znalazła "narzeczonego" właśnie w wieku 15 lat, a ja mam 12 Wink Bo moja mama jeździ do Grecji i tam ma koleżankę, której syn jest właśnie ten 15-latek i "obiecały" se, że pożenią dzieci Wink Fajnie co?A ja nieee chce Very Happy

Numer Gadu-Gadu
3571565
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2003 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to też ma sens tylko czy ten chłopak wie jaka jest ta dziewczyna...ona mu sie podoba tylko z wyglądu czy z charakteru też?????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Good Friend
Gość
PostWysłany: Czw 30 Paź, 2003 16:02   

Wiem tyle że dziewczyna podoba mu się nie tylko z wyglądu ale równiez z charakteru.W sumie nie ma żadnej przeszkody gdyż mieszkają bardzo blisko i są w dobrych stosunkach.problem w tym że on boi sie jej to powiedzieć ponieważ wydaje mu sie że może również zrobić jej krzywde (psychiczną) że ona nie jest gotowa i sie wystraszy, chyba zrozumiecie o co chodzi...
Czekam na opinie...
Powrót do góry
Good Friend
Gość
PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 21:31   

To jak pomożecie mi czy nie ? Crying or Very sad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Lis, 2003 00:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lilly napisał/a:
Bo moja mama jeździ do Grecji i tam ma koleżankę, której syn jest właśnie ten 15-latek i "obiecały" se, że pożenią dzieci Wink Fajnie co?A ja nieee chce Very Happy

I dobrze.
Wszystkie plany małżeńskie rodziców lepiej traktować ostrożnie. Lej syna koleżanki i kochaj dowolnego innego chłopaka.

CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 03 Lis, 2003 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Love Moja droga jest to w 100% możliwe.Ja miałam tak z mojm chłopakiem na początku,najpierw baliśmy się,ze ktoś moze sie z nas smiac,albo nam poprostu ten związek nie wypali,ale teraz wszystko jest ok i chodzi z nim za reke po ulicy i witam pocałunkiem w policzek.Poprostu nie martwimy się tym co jest po za nami.Żyjemy we własnym świecie i nie martwimy sire niczym np.opinią innych.Kiedy moja mam go zobaczyła ze mną na ulicy powiedziala że fajnego mam chłopaka i ze to ja wybieram z kim chodze,ale ze juz o slubie to zebym jej powiedziala(he he).Bardzo go kocham i wiem ze jeśli sie czegoś bardzo chce to zawsze mozna to zdobyc,wystarczy donżyć do celu Love

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 05:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja sie juz nie bede wypowiadac mojej opini hehe. I tak wszyscy bardzo dobrze ja znacie Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 02 Gru, 2003 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj...Deg będziesz miał robotę...Cos mój przedmówca sobie że tak powiem jaja robi Confused

Oczywiście,że taki związek ma sens Wink Zależy to tez od dziewczyny czy ona jest nieśmiała itp. Bo np. ja mam siostre w moim wieku i wiem, że ona by sie na coś takiego z wielką chęcią zgodziła tylko by musiała znać chłopaka i oczywiście musiałby jej się podobać.. Wink Ale też ważne jest, co powie mama nastolatki. Przeciez jak on będzie miał 18 to ona 14..."Taki związek byłby nielegalny" i tego nasze mamy się trzymają

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Gru, 2003 21:23   miłosc Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśle ze to możliwe aby ten związek był udany. Ale to juz zależy tylko i wyłacznie od nich. Wiele razy pisałam ze do młosci sie nie da zmusić...jeśli go pokocha to tak jesli nie to trudno. Twój kolega poprostu musi ja lepiej poznać a potem zebrac odwage i pooprsic o chodzenie(oczywiscie musi sie liczyc z odmową) to jedyny spsob aby sie dowiedzial czy chce z nim byc i czy go kocha...a potem to juz kazdy wie ze zwiazek musi się opierać na zaufaniu i szczerości.

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Gru, 2003 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Związek 18 i 14-latków jest legalny Smile.
Nie mogą tylko:
- uprawiać seksu
- wziąć ślubu (i całe szczęście!)

only_girl_12

PostWysłany: Sro 24 Gru, 2003 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy związek ma sens.Jak najbardziej.Ale jego obawy są normalne.Boi się powiedziec ze się zakochał w tej dziewczynie.Ona naprawde może sobie niewiadomo co pomyśleć ale nie w tym rzecz.Na forum jest dużo postów na temat jak pokonac swoją nieśmiałość...przeczytaj i opowiedz mu Smile będzie dobrze!
Gość
PostWysłany: Sob 27 Gru, 2003 19:21   Związek 12 + 15,5

To całkiem normalne. Ja sama miałam chłopaka 2 lata ode mnie starszego i w niczym to nikomu nie przeszkadzało. Może dopiero po jakimś czasie okaże się że się przed tą dziewczyną naprawę otworzył. Smile .

Dobrze jest mieć takiego przyjaciela !!!!!!

WSZYSTKO BĘDZIE OK !!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu