muj temat jest natemat jak kochac luzdi moim pierwszym tematem jest kochac ludzi dlatego niewiem jak wam to wytumaczyc jak pokochac męszczyznę lub kogoś innego jak to zrobić: trzeba podejść zapytać czy coś pomuc czy nic nietrzeba no i niewiem co jeszcze powiedzieć dlatego bardzo bym chciała rzeby ktoś zrobił ten sposub i zobaczy że przez taką gupotkę może zajść bardzo daleko prosze zrubcie i napiszcie odpowiedz wesołych świąt [/b]
Hmm... niezabardzo wiem o co Ci chodzi, ale zdaje się, że o... uwodzenie ? ( )
Jeśli tak to powiem to w ten sposób:
Kobiety są (oprócz innych baaardzo ważnych rzeczy !!!) po to aby uzupełniać mężczyzn... Praktycznie każda kobieta może zdobyć każdego mężczyznę ... Sposób uwodzenia zależy tylko od niej Może np. ubrać się w miniówę i pokazać długie nogi (około50% facetów na to leci)...
Ale jeśli chodzi Ci o miłość? Hmm.. pytasz jak można kochać... Mi się zdaje, że miłość sama przychodzi ... Jak będziesz kochała, to napewno będziesz o tym wiedziała !!!
Jesli o mnie chodzi to ja lece na dziewczynki milutkie ladniutkie i drobniutkie takie slodziutkie
Albo na ostre zywiolowe dziewczyny co lubia kopnac za byle co
(dostac kopa z nozki o tam pieknym poczatku to sama przyjemnosc ;D )
Albo na metalowu ( moze dlatego ze slucham metalu? )
Chociaz mi raczje odpowiadala mi kobieta ktora lubi sie przytulac ( bo ja baaaardzo to lubie )
A na jakies barbi to nie lece ;P ble
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Wysłany: Wto 15 Cze, 2004 09:27 Re: jak kochać ludzi
aleksandra-ola napisał/a:
muj temat jest natemat jak kochac luzdi moim pierwszym tematem jest kochac ludzi dlatego niewiem jak wam to wytumaczyc jak pokochac męszczyznę lub kogoś innego jak to zrobić: trzeba podejść zapytać czy coś pomuc czy nic nietrzeba no i niewiem co jeszcze powiedzieć dlatego bardzo bym chciała rzeby ktoś zrobił ten sposub i zobaczy że przez taką gupotkę może zajść bardzo daleko prosze zrubcie i napiszcie odpowiedz wesołych świąt [/b]
dziwny temat bo niebardzo go mozna zaczaić. no kazdy na swój sposób pokocha innego, tego sie nei da wytłumaczyc. zobacz mozesz próbować zarwac do jakiegos chłopaka. najpierw rozmowy, randki i takie tam. jakos trzeba zacząć.
Jest wiele postów na ten temat w "MIŁOŚĆ PRZYJAŹŃ"
No ale i tak Ci odpowiem, należy do niego podejść, zagadać i tak przez pare dni.
Potem można się zapytac o numer gagu gadu (jeśli ma )
I poprostu ROZMAWIAĆ.
Mowić komplementy...
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 18:38
Pulkownik Nikt napisał/a:
Jesli o mnie chodzi to ja lece na dziewczynki milutkie ladniutkie i drobniutkie takie slodziutkie
Albo na ostre zywiolowe dziewczyny co lubia kopnac za byle co
(dostac kopa z nozki o tam pieknym poczatku to sama przyjemnosc ;D )
Albo na metalowu ( moze dlatego ze slucham metalu? )
Chociaz mi raczje odpowiadala mi kobieta ktora lubi sie przytulac ( bo ja baaaardzo to lubie )
A na jakies barbi to nie lece ;P ble
O, wreszcie jakiś chłopak, który nie leci na barbie
To zależy od chłopaka np.kolo interesuje sie sportem zaproponuj wspólne biegi,maniak komórkowy:pochwal komóre,narcyz:praw komplementy np.o ty chodzisz na siłownie?Przypakowałeś chyba?! bądź o nowa koszulak wow!odlotowa!w ten sposób można by ciągną tak bez sensy wciąż i wciąż.Najważniejsze jest zdobycie meila,GG,numeru komórki albo coś w tym stylu Powodzenia!