| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jak kochać ludzi
Autor Wiadomość
aleksandra-ola
Gość
PostWysłany: Sro 31 Gru, 2003 13:31   jak kochać ludzi

muj temat jest natemat jak kochac luzdi moim pierwszym tematem jest kochac ludzi dlatego niewiem jak wam to wytumaczyc jak pokochac męszczyznę lub kogoś innego jak to zrobić: trzeba podejść zapytać czy coś pomuc czy nic nietrzeba no i niewiem co jeszcze powiedzieć dlatego bardzo bym chciała rzeby ktoś zrobił ten sposub i zobaczy że przez taką gupotkę może zajść bardzo daleko prosze zrubcie i napiszcie odpowiedz Razz wesołych świąt [/b]
Przejdź na dół
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... niezabardzo wiem o co Ci chodzi, ale zdaje się, że o... uwodzenie ? Shocked ( Twisted Evil )
Jeśli tak to powiem to w ten sposób:
Kobiety są (oprócz innych baaardzo ważnych rzeczy !!!) po to aby uzupełniać mężczyzn... Praktycznie każda kobieta może zdobyć każdego mężczyznę Smile ... Sposób uwodzenia zależy tylko od niej Very Happy Wink Może np. ubrać się w miniówę i pokazać długie nogi (około50% facetów na to leci)...
Ale jeśli chodzi Ci o miłość? Hmm.. pytasz jak można kochać... Mi się zdaje, że miłość sama przychodzi Smile Wink ... Jak będziesz kochała, to napewno będziesz o tym wiedziała Wink Very Happy !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Sty, 2004 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli o mnie chodzi to ja lece na dziewczynki milutkie ladniutkie i drobniutkie takie slodziutkie biggrin
Albo na ostre zywiolowe dziewczyny co lubia kopnac za byle co Smile
(dostac kopa z nozki o tam pieknym poczatku to sama przyjemnosc ;D )
Albo na metalowu ( moze dlatego ze slucham metalu? Razz)
Chociaz mi raczje odpowiadala mi kobieta ktora lubi sie przytulac ( bo ja baaaardzo to lubie )
A na jakies barbi to nie lece ;P ble

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
goniex Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie najważniejszą miłością jest "agape"
To jest miłośc która najpierw wymaga od siebie...

Numer Gadu-Gadu
1252446
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 09:27   Re: jak kochać ludzi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aleksandra-ola napisał/a:
muj temat jest natemat jak kochac luzdi moim pierwszym tematem jest kochac ludzi dlatego niewiem jak wam to wytumaczyc jak pokochac męszczyznę lub kogoś innego jak to zrobić: trzeba podejść zapytać czy coś pomuc czy nic nietrzeba no i niewiem co jeszcze powiedzieć dlatego bardzo bym chciała rzeby ktoś zrobił ten sposub i zobaczy że przez taką gupotkę może zajść bardzo daleko prosze zrubcie i napiszcie odpowiedz Razz wesołych świąt [/b]

dziwny temat bo niebardzo go mozna zaczaić. no kazdy na swój sposób pokocha innego, tego sie nei da wytłumaczyc. zobacz mozesz próbować zarwac do jakiegos chłopaka. najpierw rozmowy, randki i takie tam. jakos trzeba zacząć.

_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jest wiele postów na ten temat w "MIŁOŚĆ PRZYJAŹŃ"
No ale i tak Ci odpowiem, należy do niego podejść, zagadać i tak przez pare dni.
Potem można się zapytac o numer gagu gadu (jeśli ma Mr. Green )
I poprostu ROZMAWIAĆ.
Mowić komplementy...
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 18:38   

Pulkownik Nikt napisał/a:
Jesli o mnie chodzi to ja lece na dziewczynki milutkie ladniutkie i drobniutkie takie slodziutkie biggrin
Albo na ostre zywiolowe dziewczyny co lubia kopnac za byle co Smile
(dostac kopa z nozki o tam pieknym poczatku to sama przyjemnosc ;D )
Albo na metalowu ( moze dlatego ze slucham metalu? Razz)
Chociaz mi raczje odpowiadala mi kobieta ktora lubi sie przytulac ( bo ja baaaardzo to lubie )
A na jakies barbi to nie lece ;P ble

O, wreszcie jakiś chłopak, który nie leci na barbie biggrin
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co ty gadasz na jakie barbie? żadko kiedy faceci leca na wymalowane lalki:)

CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zależy od chłopaka np.kolo interesuje sie sportem zaproponuj wspólne biegi,maniak komórkowy:pochwal komóre,narcyz:praw komplementy np.o ty chodzisz na siłownie?Przypakowałeś chyba?! bądź o nowa koszulak wow!odlotowa!w ten sposób można by ciągną tak bez sensy wciąż i wciąż.Najważniejsze jest zdobycie meila,GG,numeru komórki albo coś w tym stylu Very Happy Powodzenia!

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Pią 18 Cze, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moderato to zawsze ma pomysłaSmile

Odpowiedz do tematu