| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Ja
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 16:33   Ja Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak myślicie, czy mając 13 lat (za dwa miesiące mam 14) pasują mi takie wymiary....

Wzrost: 163 cm.
Waga: 47 kg.
Biodra: 86 cm.
Pas: 66 cm.
Pod Biustem: 70 cm.
Biust: 85 cm.

hihi, co poweicie o tym wymiarach?

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie,ze wszystko w porządku! Nie wiem, czym Ty sie zamartwiasz? Jeśli chodzi Ci o wagę, wcale nie odbiega od normy. U mnie w klasie (VI) są dziewczyny, które ważą 50 kg i więcej nie ma się czym przejmować Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 20:58   rodzynka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jasne że pasują... ehh sama mam podobne :-) tylko troche wyższa jestem - 167cm Smile mam nadzieję że ty sie swoimi wymiarami nie martwisz... bo wtedy to i ja musiałabym zacząć :-) ehh no żartuje
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja to bym miała się czym martwic:
lat: 13,5
wzrost 157cm
biodra: 84cm
burzch: 65cm
po biustem: 69
w: 75
waga: 43kg
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Sty, 2004 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny nie przesadzajcie. Jeśli chodzi o wymiary to dopiero sie rozwijacie i kształtów nabierzecie później, wyszczuplejecie też. A jeśli o wage chodzi to jest wszystko w porządku! Zwłaszcza ze teraz moze wam przybyc troche kilogramów bo dojrzewacie ale nie ma sie czym przejmować, na podstawie samej wagi nie mozna okreslic czy jest sie szczupłą czy grubszą osobą, ponieważ można mieć cięższe kości, mieć np. 50 kg przy waszym wzroście i wyglądać na prawde szczupło! Znam jedna dziewczyne co ma wzrost 162cm wazy niecałe 60 kg ale nikt jej nigdy by nie powiedział ze jest gruba. Na prawde jest szczupła i ma powodzenie Smile
Wiec dlatego lepiej sie nie porównywać w cyferkach bo można popaść tylko niepotrzebnie w kompleksy Smile

A jeśli na prawde macie obawy czy grozi wam otyłość (wam na pewno nie biggrin ale to tak do wszystkich) to obliczcie sobie swoje BMI (indeks masy ciała)
BMI=ciężar : wzrost w metrach (podniesiony do kwadratu)

wynik:

<18 niedowaga
18-25 norma
>25 Nadwaga:
25-30 okres przed otyloscia
30-35 otylosc I stopnia
35-40 otyłość II stopnia
>40 otyłość III stopnia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Sty, 2004 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale dość długo nie byłam na komputerze i chciałąbym powiedzieć że ja sie nie martwie swoimi wymiarami, uważam że nie ejstem za gruba, za chuda, za niska czy co,s innego tylko po prostu chciałam sie spytac czy to ejst w normie Razz i dzięki tam wszytakim za odpowiedzi

Numer Gadu-Gadu
2891618
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Sty, 2004 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wierzba:Twoję wymiary są całkowicie w porządku.Ja mam podobnie,tyle,że ważę 45,a wzrost mam 160 Very Happy .Co do Natki-nie martw się,moja koleżanka była kiedyś niezłym "tłuścioszkiem",a teraz waży o wiele mniej(chociaż nadal dużo)i z twarzy jest bardzo ładna....tylko nogi ma trochę za....grube Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Sty, 2004 23:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spoko nie przejmuj sie biggrin
Chcialbym miec tyle wzrostu co ty Razz
na piersciahc i takich tam sie nei znam
ja mam od 157 do 160 cm wzrostu sam nie wiem bo jak sie ostatni raz meirzylem to mailem 157 a bylo to troche dawno :/ a teraz nei wiem ile mam a moim mazeniem jest miec chociaz z 3-4 cm powyzej 160 Smile
a mama 13 lat a w maju 25 mam urodzinki i mi sie liczyc nie chce ile dokladnie tego jest
waga 50 + - 1 albo 2 Smile
wiec sie nie przejmuj biggrin

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Sty, 2004 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak na mój gust troszke za niska jestem Sad no i wszystko by było ok, gdyby nie kształt biustu - jak dla mnie za mało "okrągły"
Mam 13 lat (rocznikowo 14)
40 kg Sad
153 cm ...
w biuscie 83
pod biustem 71
w pasie 61
w biodrach 78

A twoje wymiary jak najbardziej oka są
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Nie 11 Sty, 2004 00:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Panienka_Wierzba: Twoje wymiary są wprost wyśmienite ! Wink Very Happy Nie jeden chłopak napewno chciałby spotkać dziewczynę o wymiarach modelki ! Wink
Mała: Mylisz się... nie masz się czym martwić ! Masz bardzo podobne wymiary do Wierzby i równie dobrze mogłabyś zostać modelką Wink Very Happy
Anya: Nie jesteś za niska, jeszcze urośniesz ! Bust sie zaokrągli i też będziesz wyglądała jak modelka Very Happy !

Do wszystkich: Dziewczyny ! Czym Wy się martwicie ?! Very Happy

Ja jestem za chyda, za koścista i ... za dużo wyliczania... Ale wcale się nie martwię !!! Very Happy
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 11 Sty, 2004 18:02   wymiary Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Policzcie sobie swoje BMI...większość z was ma niedowagę...jeśli wy uważacie że jesteście za grube ,....albo chodziażby w sam raz to znaczy że ja jestem sumo ;] a to nie prawda bo rodzice mówia mi że jestem za chuda, a koleżanki że w sam raz,...a w szkole jak mieliśmy bilans to liczyli nam BMI i wyszło że moje wymiary w stosunku do wzrostu są idealne Smile
wzrost:161 cm.
waga: 49 kg.
w pasie: 70 cm.
w biodrach: 81 cm.
w biuście: 83 cm.
pod biustem: 74 cm.
Mało wazycie w stosunku do wsojego wzrostu...a ja myślałam że to aj jestem chuda...u bnas większośc dziewczyn w klasie waży 50kg... Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez Gościówa dnia Sro 14 Sty, 2004 16:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 11 Sty, 2004 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja? z idealnymi wymiarami? Rolling Eyes dzięki, ale ja nie za bardoz sądze Wink że coś takiego we mnie możliwie, dzięki za poprawienie mi humorku wam wszystkim i wogóle dizewczyny nie przejmujcie sie swoim wzrostem waga czy tym że jesteście mało rozwiniętę, dopiero sie rozwijacie więc poczekajcie jeszcze 2 czy 3 lata a na pewno będziecie takie jakbyście chciały, albo nawet jeszcze ładniejsze, tego wam wszystkim życze, chłopcy wam też :* Smile

Numer Gadu-Gadu
2891618
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Sty, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja się swoimi wymiarami nei przejmuje, choć jak napialam wolalbym byc wyzsza. Jakaś mega-wysoka to napewno nie bede i zreszta nei chcialabym byc drabiną RazzP
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Sty, 2004 01:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

BMI jest współczynnikiem określanym dla osób dorosłych. Nie stosuje się do dzieci i osób dojrzewających.

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A czy ja według was mam odpowiednie wymiary? Confused
Wzrost: 146,147
waga: 34,35 kg
Pod biustem: 63
W biuscie: 70
Wg. mnie mam za mało w biuscie Crying or Very sad

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu