ja mam 170 a on 145 caly czas dzwoni i smsuje. On mysli ze ja chce z nim chodzić aj wcale nie chc mi podoba się taki chłopak słoniu. CO MAM ZROBIĆ? POMOCY!!!!
No cóż...powiedz mu że nic do niego nie czujesz...ja miałam podobną sytuację...i powiedziałam...i pewnie mu przykro było ale tylko jeden raz a jak będziesz ukrywać to on będzie ciągle pisać...a jak bedziesz z innymi chłopcami to mu będziesz serce ranić kilkakrotnie...spróbuj
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 13 Gru, 2003 21:00
Ja popieram poprzednią wypowiedź. Najlepiej wyślij sms-a bo nieraz trudno coś takiego powedzieć w twarz...Ale co tu ma wzrost do sprawy? Co z tego,ze on ma 145 a ty 170? Czyli nie podoba Ci się bo jest...mały?
jeżeli chodzi ci tylko o wzrost, a tak ogólnie to ci sie bardzo podoba, to chyba jednak powinnas dac mu szanse. A jesli ci sie nie podoba, to nie rób mu nadziei, bo pomysl jak go ranisz. Żadna z nas nie chciałaby byc prezciez oszukiwana