| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
jak się przełamać?
Autor Wiadomość
alicja00

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idąc do ginekologa najważniejsze jest nasze nastawienie. Najlepiej na pierwszą wizytę wybrać poleconego przez znajomych (rodzinę, przyjaciół) lekarza. Może na pierwszy raz lepiej iść do kobiety (ze względu na wstyd), a na kolejną wizytę iść już do mężczyzny i samemu sobie porównać- Kto był lepszy. W końcu nie można ocenić lekarza po płci tylko po jego umiejętnościach.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 08:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale chyba nie musisz isć jak nie masz jakiejś niepokojącej choroby... Confused Tak myślę... Rolling Eyes

banan
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem dlaczego boicie się ginekologa. przecież ten facet nic złego wam nie zrobi, a tylko pomoże, doradzi

Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 13:53   ja .... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bylam i u pani i u pana i osobisie polecam facia bo on jak mowili moi przedmowcy jest bardzo delikatny , a facetka to idzei jak burza ... ja tez sie balam ale nie byl o tak znowu strasznie :P :) ;d

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Paź, 2003 11:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

banan napisał/a:
nie wiem dlaczego boicie się ginekologa. przecież ten facet nic złego wam nie zrobi, a tylko pomoże, doradzi

Serio?
To pomyśl sobie, jak chętnie Ty poszedłbyś do androloga, który zbadałby Twój narząd Wink. A ręczę Ci, że badanie u dziewczyn jest o wiele większym naruszeniem ich intymności.

banan
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 20 Paź, 2003 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg nie zgadzam sięz tobą przecież ginekolog nic złego nie robi. ten lekarz Pomaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez duże P. jak dla zdrowia to mógłbym swój ukochany motor oddaćSmile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 00:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byłeś kiedyś u ginekologa?
Ja byłem.
I wiem, że to dla dziewczyn nie jest żadna przyjemność i całkowicie rozumiem ich strach.
Niezależnie od tego, że faktycznie - dobrze, że mamy lekarzy.

banan
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg to ty dziewczyną jesteśSmile to że dziewczyny nie lubią ginekologa to ne znaczy żeby miały strach przed pójściem do niego

hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to banan idz do tego chlopskiego lekarza i rozbierz sie przy nim RazzRazz najlepiej jakby to byla jeszcze baba

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hajdulka napisał/a:
no to banan idz do tego chlopskiego lekarza i rozbierz sie przy nim RazzRazz najlepiej jakby to byla jeszcze baba

zgadzam sie z Toba! banan - taki madry?? idź sie przebadać Wink jak juz przyjdziesz to opowiedz nam jak było Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Paź, 2003 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Banan: A Ty nie boisz się dentysty? Przecież to lekarz, który "nic złego nie zrobi, a tylko pomoże, doradzi".

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 27 Paź, 2003 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

banan ... teraz masz przechlapane wszyscy sie na Ciebie uwzieli Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość
PostWysłany: Pon 27 Paź, 2003 18:30   

Do dentysty chodze beż żadnych obaw. a i do urologa chodze na badanie bo mam problem z nerkami a przy okazji nerek bada też i inne rzecz
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 02:13   

deg napisał/a:
Ostatnio podglądałem ginekologa i... byłem nieco zaskoczony.
Całe badanie ginekologiczne to jest dosłownie kilka-kilkanaście sekund. A ja myślałem, że to trwa wieczność Smile. Naprawdę nie ma się czego bać.

A Xesquio faktycznie nie wie, o czym pisze.

Nieznajoma13: To nie obmacywanie. To proste badanie, takie samo jak np. zaglądanie do gardła. Ginekolog, to nie zboczeniec, tylko lekarz, który nie czerpie żadnej satysfakcji z tego, że Cię bada. To jego zawód.
Powrót do góry
Joga

PostWysłany: Pią 09 Sty, 2004 21:49   Doświadczona... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mogę ci powiedzieć jak to jest, bo byłam(mój okres trwa już miesiąc!). A więc tak, najlepiej na pierwszą wizytę pójść do PANI ginekolog, będziesz się pewniej czuła. Nie wiem jak jest na badaniach kontrolnych(może tylko porozmawiacie), ale w moim przypadku musiałłam się rozebrać. Nie chcę cię straszyć, ale grzebała mi w pochwie i strasznie bolało. Gdy zaczęłam wrzeszczeć powiedziała, że chyba nie dam się zbadać i zostawiła mnie w spokoju. Uff...! Nie martw się na zapas, przypuszczam, że w twoim wypadku, będzie trochę inaczej...Uśmiechnij się Very Happy życie jest piękne Exclamation

Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu