| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaki??
Autor Wiadomość
Eregoth
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Sty, 2004 23:27   Jaki?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakiego systemu uzywacie???
ja uzywam windowsa2003serwer oraz linuksa Smile

Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 07:22   Re: Jaki?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eregoth napisał/a:

Ja uzywam windy xp profesional. Chcialbym miec linuxa ale moja siostra jest ciemna jak nora kreta i powiedziala tacie ze ona niechce takiego systemu bo brzydko wyglada i jest trudny w obsludze no i niestety mam xp :/. Pozdro

Numer ICQ
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 08:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam windows 2000 profesional...jest fajny i ma wystarcza narazie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam teraz tak jak Idda 2000 ale czesto zmieniam, ostatnim razem miałam też xp. Z linuxem niestety nie miałam nigdy do czynienia. Na swoim kompie nie zainstaluje go bo brat sie krzywo na to patrzy Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2004 10:17   system Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W tej chwili mam WINDOWS 2000 ale jeszce nie dawno miała XP heh tylko że miałam wirusy i musiałam zrobić reinstalke

Numer Gadu-Gadu
730730
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2004 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja smigam na windowsie 98 Smile nie narzekam tez chcialem linuxa ale u mnie jak u Xesquio muj brat jest zaciemny.Co do Xp jest spoko, ale od Xp wole juz 98 secend edition

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Eregoth
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2004 22:19   Re: Jaki?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Xesquio napisał/a:
Eregoth napisał/a:

Ja uzywam windy xp profesional. Chcialbym miec linuxa ale moja siostra jest ciemna jak nora kreta i powiedziala tacie ze ona niechce takiego systemu bo brzydko wyglada i jest trudny w obsludze no i niestety mam xp :/. Pozdro

Kamix napisał/a:
ja smigam na windowsie 98 Smile nie narzekam tez chcialem linuxa ale u mnie jak u Xesquio muj brat jest zaciemny.Co do Xp jest spoko, ale od Xp wole juz 98 secend edition

No wiecie zawsze mozecie zrobic tak:
podzielic dysk na 2 partycje windowsowa oraz linuxowa i zainstalowac linuxa na tej drugiej partyci i zawsze przy uruchamianiu kompa bedzie szlo wybierac system na jakim sie chce obecnie pracowac. Ale pewnie wasze rodzenstwo chce grac a na linuxie zabardzo nie pograja Smile

Odpowiedz do tematu