Jakiego systemu uzywacie???
ja uzywam windowsa2003serwer oraz linuksa
Ja uzywam windy xp profesional. Chcialbym miec linuxa ale moja siostra jest ciemna jak nora kreta i powiedziala tacie ze ona niechce takiego systemu bo brzydko wyglada i jest trudny w obsludze no i niestety mam xp :/. Pozdro
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
Ja mam teraz tak jak Idda 2000 ale czesto zmieniam, ostatnim razem miałam też xp. Z linuxem niestety nie miałam nigdy do czynienia. Na swoim kompie nie zainstaluje go bo brat sie krzywo na to patrzy
ja smigam na windowsie 98 nie narzekam tez chcialem linuxa ale u mnie jak u Xesquio muj brat jest zaciemny.Co do Xp jest spoko, ale od Xp wole juz 98 secend edition
Jakiego systemu uzywacie???
ja uzywam windowsa2003serwer oraz linuksa
Ja uzywam windy xp profesional. Chcialbym miec linuxa ale moja siostra jest ciemna jak nora kreta i powiedziala tacie ze ona niechce takiego systemu bo brzydko wyglada i jest trudny w obsludze no i niestety mam xp :/. Pozdro
Kamix napisał/a:
ja smigam na windowsie 98 nie narzekam tez chcialem linuxa ale u mnie jak u Xesquio muj brat jest zaciemny.Co do Xp jest spoko, ale od Xp wole juz 98 secend edition
No wiecie zawsze mozecie zrobic tak:
podzielic dysk na 2 partycje windowsowa oraz linuxowa i zainstalowac linuxa na tej drugiej partyci i zawsze przy uruchamianiu kompa bedzie szlo wybierac system na jakim sie chce obecnie pracowac. Ale pewnie wasze rodzenstwo chce grac a na linuxie zabardzo nie pograja
_________________ W imię Boże! Duchy powstałe z grobów nech zostaną wypędzone ku wiecznemu potępieniu! Amen!