Słyszałam, że zespół się rozpada i nie żal mi tego...poprostu tak juz jest..każdy zespół kiedys sie rozpadnie..Ich troje miało juz swoje 5 minut niech teraz dadzą szanse innym. Nie żebym gadziła tym zespołem..Nie..wręcz przeciwnie..niektóre piosenki NAWET nie sa takie złe. A Michał jest człowiekiem tak jak każdy z nas. Miał bardzo bolsna przeszłośc...dużo robi dla innych.,.myśle że jest NAWET spoko.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
mieliscie mnie pocieszyc a tylko przez was czuje sie smutno myslalam za moge na wsas polegac a sami widzicie jacy jestescieQ!1
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
mieliscie mnie pocieszyc a tylko przez was czuje sie smutno myslalam za moge na wsas polegac a sami widzicie jacy jestescieQ!1
Wielkie sorry.
Nie przejmuj się po pierwsze to jeszcze nie do końca jest pewne, że faktycznie zespół się rozwiąże a nawet, jeśli tak będzie to na pewno pamięć o nich nie zaginie choćby u tych, u których zespół wzbudzał sympatię i nie powinnaś się smucić usmiechnij się nie będzie tak źle
wy wstrętne paskudy kto nie lubi Wiśiewskiego niech tu nie pisze boi mnie nie pocieszacie tylko krzywdzicie dla tych ktorzy go nie lubią będę traktować ich jak Wiśniewski gazetę "Super Ekspress'' teraz kończe pamiętajcie będę dla was taka jak Michał Wiśniewski dla wrogów... nara
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl