| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedzcie czy....(tampony,ginkolog)
Autor Wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 27 Lut, 2003 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O związku dojrzewania i wzrostu niedawno dyskutowaliśmy na tym forum http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=294.
Ty bierzesz hormon wzrostu i niezależnie od okresu będziesz dalej rosnąć - o to się nie martw! Ile urośniesz i jak szybko - to tylko wie Twój organizm i być może Twój lekarz. My możemy tylko gdybać Wink. Ale szanse na 158 masz naprawdę duże.

NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 27 Lut, 2003 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki DEG biggrin
Teraz już mi lepiej
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Lut, 2003 14:34   

Nastka...choć jesteś starsza o rok i weim że powinnaś być wyższa ode mnie (bo jesteś wyższa) to masz dobrze, bo możliwe, że ja w ogóle nie urosnę do twojego wzrostu Sad
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 28 Lut, 2003 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO nie martw się o nic!
Dla mnie lekarze wróżyli że urosnę tylko 148!
A ja już od dawna mam 153!
Takwięc nie wierz w to co przypuszczają lekarze bo nie zawsze się sprawdza , jestem tego najlepszym przykładem Wink
Trzymaj się!
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 28 Lut, 2003 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO!!!

mam w zkole kolezanke ktora chodzi do gimnazjum.
w pierwszej klasie byla nawet nizsza niz ja teraz ale w drugiej dostala miesiaczki i jest o durzo wyszsza ode mnie .
a miesiaczki kazda z nas sie doczeka.

<pa>

Numer Gadu-Gadu
7399523
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 28 Lut, 2003 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ma się czego martwić (chyba)
a tak wogóle to ile dni trwa miesiączka? bo moja coś chyba zadługo Sad
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Sob 01 Mar, 2003 09:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nastus
pierwsze miesiaczki ktore zazwyczaj sa nieregolarne moga trwac dlugo(np.2 tyg) lub bardzo krotko (2 dni) wiec nie ma sie co martwic
a regolarna miesiaczka powinna trwac od 5-7 dni (czy jakos tak)

Pa!

Numer Gadu-Gadu
7399523
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Mar, 2003 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaglądajcie czasami na stronę Trudne Pytania (http://www.dzieci.best.pl/trudne/indextp.htm) - znajdziecie tam odpowiedzi m.in. na właśnie takie pytania.

Moderator

PostWysłany: Sob 08 Mar, 2003 07:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przestaniesz rosnac z powodu miesiaczki bo twuj wzrost zatrzyma sie w 20 roku zycia

i mam do ciebie mala prosbe:
jak uzyjesz juz tampona to napisz czy to jest takie okropne

Pa!

Numer Gadu-Gadu
7399523
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 09:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Używani tampona nie jest okropne ja używam ale bardzo żadko na basen jak ide np. na zimnowisku czy kolonii a tak to raczej nie uzywam.Przyznam ze pierwszy raz mialam problem z wlozemniem tampona i czasem nadal mam problemy dlatego ze zadko ich uzywam moze 5 razy do roku zale czy mam miesiaczke na koloni . Smile

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 12:58   

NaStKa ! To już dostałaś miesiączke ? Dlaczego mi o tym nie powiedziałaś ? Razz ja nie chce miesiączki ! Jak dostane miesiączke to pójde do apteki kupić sobie coś żeby dostać MENOPAUZE ! Widziałam reklame w aptece ! Ale wtedy bede bezpłodna...
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 13:00   

A bezpłodna nie chce być bo wtedy nie urodze dziecka Sad
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja chce miec miesiaczke!
nie wiem czemu ale chce.

a o te tampony pytam bo ja czesto chodze na zawody (mam 2 srebrne medale) plywackiei postanowilam co najmniej raz w tygodniu chodzic na basen.
i jak dostane miesiaczki to ... bedzie po prostu xle bo po pierwsze boje sie miesiaczki (troszke)
po drubie boje sie tamponow (bardzo)

kleO:
nie maa czegos takiego zeby miec menopauze.
sa srodki ktore pomagaja utrzymac rownowage zyciowa w czasie menopauzzy

PA!

Numer Gadu-Gadu
7399523
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh...miesiaczka wydaje sie być czymś takim "fajnym" tylko wtedy gdy sie jej niema , ale wierzcie mi , to wcale nie jest takie "fajne" , podczas gdy już sie miesiaczkuje spada na nas duży obowiązek....
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 18:05   

No NaStKa...chciałaś mieć miesiączkę to teraz ją masz. Ja niechce tej miesiączki Evil or Very Mad w ogóle jej nie chce Crying or Very sad ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Właściwie to teraz jestem chora. Mam grype, więc dlatego takie przeczucia. Z dnia na dzień czuje się lepiej i siły troche powraca (dzięki Bogu). To z zmęczenia nie chce miesiączki, bo nie mam teraz do tego siły, ale jak będe zdrowa to będzie inaczej Smile
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu