| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Czy organista ma jakies szanse ?
Autor Wiadomość
Sztygar

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 10:25   Czy organista ma jakies szanse ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem ze z reguly dziewczyny leca na
pilkarzy
koszykarzy
siatkarzy
Ja niesttety w sporcie nigdy dobry nie bylem . A jedyne co uprawiam to macham troche ciezarkami no i scigam sie na motorku . Po porostu nie mam zdolnosci do sportu.Nie jestem zadna ciota ,ale po porstu sporty takie mnie nie interesuja i dla mnie biegaanie po boisku to strata czasu. Od dluszego juz czasu jestem zabujany w 15 letniej dziewczynie (jestem troche od niej starszy) Niestety od pelnego czasu pelnie funkcje organisty .I moim zdaniem przekresla to mnie w jej oczach , boje sie ze mnie wysmieje mowic tekst typu"ty grajku" Prosze aby sie wypowiedzialy starsze dziewczyny , nie 10-12 letnie siksy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam ani 10, ani 12 lat, mam prawie 15 lat. Uważam jednak, że pisząc aby 10-12 letnie "siksy" się nie wypowidały, obrażasz je ! One o miłości wiedzą już bardzo dużo !
Myślę, że to jaki masz zawód czy zainteresowania nie przekreśla cię w oczach tej dziewczyny. Ale nic więcej powiedzieć nie mogę, bo nie wiem ani ile Ty masz lat, ani jak dobrze się znacie (czy tylko z widzenia, czy bliżej)... Może opowiesz o Was coś więcej?
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No,cóż super jestem...siksą Very Happy Ale bajer...Ja się ostatnio BARDZO dużo rzeczy o sobie dowiaduję od innych osób Razz Weźcie mnie juz ludzie nie dobijajcie ja się chyba zabiję...

Więc 12-letnia "siksa" podpowie Ci tak: Każda dziewczyna jest inna i ma inny gust. Jeśli Twoja wypatrzona nalezy do zupełnie "21-wiecznych lasek" to jest DUŻE prawdopodopieństwo,ze weźmie to za "obciach" i Cię wyśmieję. Ja raczej w takich typu osobach(w moim przypadku facetach Wink ) nie gustuję Very Happy Opisz potem, jak to wszystko wyszło. A w ogóle co tam się siksy będziesz słuchał Wink

rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no więc... ja siksą nie jestem ( jak to ładnie chłopczyku określiłeś ) mam więcej niż 10-12 lat, zadowolony?

Ja bym sie nie zastanawiała nad tym czy to dobrze czy źle być organistą.. to co powie tamta dziewczyna będzie świadczylo tylko o niej.. jesli uzna że bycie organistą (grajkiem czy jak tam...) to obciach to niech sobie mysli co chce... daj sobie z nią spokuj. Zastanów sie czy chcesz sie zadawać z osobą ktora by tak pomyślała...

Ja tam nie uważam że grajek to obciach... i chyba nikt nie powinien :wink:
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Sztygar

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 23:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ja sie nie zastanawiam czy dobrze ze jestem organista . Bo wiem ze to bardzo dobrze dla mnie .Kocham to co robie , no ale przedewszystkim to kocham Ją i ona dla mnie bedzie zawsze najwazniejsza (juz od 5 lat) Mamy wspolnych znajomych , wiec z tym nie ma problemow ,choc osobiscie sie nie znamy , choc ona mnie pewnie zna
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 23:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kochasz ją od kiedy ma 10 lat? a może nam wreszcie zdradzisz ile Ty masz lat ?
Powrót do góry
Sztygar

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

17
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 11:08   

Muszę ci powiedzieć, kochany, że ty się musisz dwa razy zastanowić zanim coś powiesz. Sam kiedyś byłeś 10-12 letnim gówniarzem.
Ja jednak o rok wykraczam za tą skalę, więc odpowiem. Jeśli nie zechcę cię tylko dlatego, że nie uprawiasz sportu a grasz na organach - nie masz co sobie nią zawracać głowy. Jeśli to wartościowa dziewczyna, która nie chce mieć napakowanych chłopaków dla szpanu - to spróbuj ją poderwać.
Powrót do góry
Sztygar

PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napakowanych Smile Polowa tych 'pakerow' ubiera pod spod cztery bluzy i swieci . JA rowniez "pakuje" ale od niedawna bo dopiero dwa lata , a kto cwiczy naprawde wie ze dwa lata to malutko i jeszcze nie ma sie czym chwalic:)
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 11:37   

Także nie ma się czym martwić.
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Wto 20 Kwi, 2004 21:38   

ej ale jakies rady!
Powrót do góry
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Kwi, 2004 08:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie mam 11 albo 12 lat, ale mam ochotę Ci coś wygarnąć w obronie "siks" jak je to pięknie nazwałeś!
Każdy z nas miał kiedyś 11 i 12 lat! Wyobraź sobie, że Ty też! I moim zdaniem to było strasznie chamskie w stosunku do nich!(tych dziewczyn)
Chciałam Ci pomóc, bo wiem coś o tym, ale już nie mam słów!

i jeszcze jedno!
Jeśli chcesz jakieś rady to napisz normalnie, a nie "ej ale jakieś rady!"

_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 24 Kwi, 2004 08:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sad Trochę zwolnij tempo, jeśli chodzi o słownictwo.
No więc, każdy ma szansę aby coś osiągnąć...
Myśl na razie pozytywnie Wink
Jeśli ona lubi pakerów, jakiś ładniutkich to myślę że jest mniejsza szansa.
To Twoja pasja hobby. I może coś więcej niż ta dzieczyna.
Wiem że Ci na niej zależy, ale najpierw dobrze się zastanów...
Czy czasem nie wybrałbyś grania...
Lasek na świecie jest bardzo dużo.
A takich z harakterem mniej...
Musisz ją dobrze poznać, jaka jest, czy w Twoim harakterze Razz
Jeśli jej nie poznasz to nici z tego.
Pamiętaj każda jest inna i każda ma inny gust.
Musisz z nią gadać...
Zapoznać się przez znajomych...
Dowiedzieć się o jej harakterze...
I czy w Twoim guście
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sob 24 Kwi, 2004 11:27   

Ej no . juz mowilem ze ulomkiem nie jestem i jestem troskze na serio przypakowany a nie na "pokaz" czyl dwa dresy pod blzue Smile
Powrót do góry
Asia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Cze, 2004 22:18   

jak dla mnie to nie ma sensu się przejmować dziewczyną, która nie daje ci szans tylko dlatego, że jesteś organistą, a nie np koszykarzem... moim zdaniem najważniejszy jest charakter...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu