| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedzcie czy....(tampony,ginkolog)
Autor Wiadomość
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

musze cie zmartwić KleO
jeżeli masz już owłosienie (nie tylko łonowe ale i pachowe) , miesiaczka nadejdzie lada dzień , bez względu na to ile ważysz i jak wuglądasz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Mar, 2003 18:31   

NaStKa...to ja właśnie wiem Crying or Very sad
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 10 Mar, 2003 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO - tylko przez tą Twoją grypę wybaczam Ci Twoje głupoty o menopauzie Wink.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 11:26   

Hie hie. Embarassed przepraszam Razz
Powrót do góry
Katie Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 16:01   odp. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nastka napisała:

NaStKa Wysłany: Niedziela Marzec 09, 2003 18:25 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

musze cie zmartwić KleO
jeżeli masz już owłosienie (nie tylko łonowe ale i pachowe) , miesiaczka nadejdzie lada dzień , bez względu na to ile ważysz i jak wuglądasz

nie mówcie mi nawet ... Rolling Eyes

ja mam owłosienie w miejscach intymnych , co prawda skąpe pod pachami ale ciemne włosy są i widoczne ... czy to znaczy że moge się spodziewać miesiączki ??

PS. sorka że nie zacytowałam, ale nie umiem po prostu ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeżeli owłosienie jest małe , to praktycznie nie
Ale jeżeli jest ono spore i występuje już pod pachami to owszem należy sie przygotować
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 18:26   odp. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nastko ... w miejscach intymnych jest spore, a pod pachami takie sobie ...

co mam robić??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 13 Mar, 2003 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rada jest prosta - porządnie poczytać nasze forum dojrzewanie. Wiele pisaliśmy już o przygotowaniach do pierwszej miesiączki. Rad padało wiele. Zachęcam do pobuszowania po wątkach tego forum!

Acha! Mam jeszcze taką małą prośbę prywatną. Zastanów się, czy nie lepiej byłoby trochę skrócić Twój podpis. Piszesz 2 linie tekstu, a pod spodem 11 linii podpisu Smile. To oczywiście tylko moja sugestia.

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 14 Mar, 2003 12:38   odp. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pierwszy raz zdarzyło mi się tak mało napisać DEG ... zawsze staram sięm dużo pisać i wynikają z tego różne kłopotliwe perypetie ...
z resztą nie miałam zbytnio nad czym się rozwodzić ...

no ale skróciłam podpis ... mam nadzieje że się zmienił

a jeszcze co do odpowiedzi ... u mnie żadne te oznaki się nie sprawdzją ...
pozwólcie, że opowiem dłużej .... już w 2 klasie podstawówki lubiłam przymierzać obcisłe bluzeczki bo tak jakby było widać, że mam już więkse piersi ... no ale wtedy to chyba mi się raczej zdawało ... no a w 5 klasie gdy już wszystkie dziewczyny nosiły biustonosze to ja w ogóle nie miałam biustu ... no i byłam Crying or Very sad
wydzielinę śluzową mam od około roku tak jak i owłosienie w miejscach intymnych, tyle, że pod pachami to stosunkowo niedawno ... kilka miesięcy ...

chyba jestem jakaś dziwna Crying or Very sad

sorry że zasmiecam forum tematem który już się tu pojawiał milion razy , ale każdy człowiek jest inny i do każdego co innego przemawia ...
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 14 Mar, 2003 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz Kate skoro twoje owłosienie pod pachami jest małe, poczekasz na miesiączkę około 6 miesięcy Smile

Stanikami sie nie martw!Biust jeszcze ci urośnie Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Mar, 2003 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Katie - teraz masz super podpis Wink. Dzięki.
Niestety - nie ma jednoznaczynych oznak zbliżającego się pierwszego okresu. Jednak jeśli od roku masz już wydzielinę śluzową, to ja sądzę, że okres już niedługo złapie Cię w swoje sidła.

Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 20 Mar, 2003 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam wydzieline sluzowa od lipca,
owlosienie lonowe - durze
owlosienie
pachowe - srednie
i nie wiem czy oznakiem dojrzewania sa...pryszcze? Confused

kiedy mniejwiecej dostane miessiaczke?

Numer Gadu-Gadu
7399523
Zakochana
Gość
PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2003 22:02   

NaStKa napisał/a:
Dzięki DEG Wink
Niemam dziesięcio piętrowej szkoły tylko licząć w sumie (lewa strona 5 piąter-od piwnicy gdzie są lekcje do gór-i druga połowa też 5)

I mam jeszcze pytanie do was
Już jak dostałam okres to przestanę szybko rosnąć?
Bo ja co miesiąc rosłam 9 milimetrów!!(biorąc leki)
Teraz ile będę rosła? Są szanse że będę miała 158?

Ech... zazdroszczę... Ja w ciągu ostatnich (chyba 4 miesiecy) rosłam aż 3cm/miesiąc !!
Wiem, bo się mierzyłąm... Może mi nie uwierzycie ale tak jest...ech.. czytam, i czytam te wasze wypowiedzi i doszłam do wniosku że to fajne forum ... Wink))))
Pozdrawiam
3majcie się cieplutko ;*
Zakochana
Powrót do góry
:)
Gość
PostWysłany: Pią 04 Kwi, 2003 22:27   

wiem ze to glupie, jak zwykle zow to ja:P ty wiesz deg i nameia pewnie tez kim jestem:D neiweim czmeu mkam takie glupie mysli ze nieurosne juz nawet 10 cm czyli do 159:( czy tam do 157, bo moj wzrost whaha sie czasem mam 147 czasem 149, zancz moze sie zle mierze, b w szkole jak merzyli to mialam 147!Sad i mam glupie mysli ze nieurosne nawet do 160:( a niema co marzyc o 168... przerpaszam was moi slodziutce ze tak wcxiaz o tym psize, ale to taki moj okropny kompleks, jeden sie juz wyleczyl:) znaczy leczy sie powoli:DDD wiecie ktory:) Embarassed a teraz lecze ten, ale juz niepodchodze do tegonjak kiedys, niemowie... ze tego nieznisoe, wiem, ze bede o to pytac i was meczyc Smile wiem ze ejstem mala terrorystka:D poprstu bede wesola:) choc w ostatnich chwilach niezabrdzo mi to wcyhodzi. ale z pwodu wzrostu juz sie nieprzemuje:) to moj maly kompleks, ktory mamnadzieje z czasem se wyleczy:) tylko ze ejstem naprawde wyjatkowo maaaalutenka:P dobra.... niebede az takka zla:D i juz niemecze tym tematem...

jesczez cos. nieboje sie juz isc do ginekologa:) niewie czemu, samo mi przyszlo:DDDDD
papa
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Kwi, 2003 00:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Pewnie, że wiemy kim jesteś, ale tego nikomu nie zdradzimy Wink.

Napiszę tylko tyle - dziewczyny rosną bardzo szybko do 14-15 roku życia. Potem trochę wolniej, by wreszcie około 18-19 roku życia osiągnąć swój wzrost "docelowy".
Do 19 roku życia trochę Ci brakuje, więc nie powinnaś się martwić.

A tak BTW, to już pisałem, że Napoleon, choć był naprawdę mały, zdziałał sporo i wszyscy go podziwiają Smile

Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu