| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
poradźcie mi coś bo nie wiem co robić
Autor Wiadomość
ula
Gość
PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 20:53   poradźcie mi coś bo nie wiem co robić

ostatnio tańczyłam na dyskotece z kolegą z klasy. Wydaje mi się, że zakochał sie we mnie, to raczej pewne. Dużo ze sobą rozmawiamy choć głównie w internecie.on pisze że mógłyb rozmawiać ze mną godzinami. Przesyła mi na czacie gorące całusy (wiecie, takie dwie buźki). w szkole uśmiecha się jest bardzo miły. coraz częsciej wraca do domu tą samą ulicą co ja itd. Ale nic poza tym czy on jest nieśmiały czy po prostu nie chce mieć dziewczyny? Nie wiem co mam robić bo nie wiem jak traktuje tą znajomość. Oboje mamy już po 16 lat. Poradźcie mi co mam zrobić żeby ta sytuacja w końcu sie zmieniła. Sad
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Wink
Z Twojego opowiadania wynika,że przynajmniej Cię LUBI/podobasz mu się. Rozmawiaj z nim często, daj mu do zrozumienia,że on też ma u Ciebie duże szanse. Oczywiscie-nie wyskakuj od razu do niego z tekstem "kocham Cię!!!" Wink nie naskakuj na niego. Myślę,że chłopak jest nieśmiały nie potrafię na odległość tak ocenić,czy nie chce mieć dziewczyny Wink Być moze jest i taka opcja, że nie chce mieć dziewczyny ale chce mieć przyjaciółkę-taką właśnie jak Ty. Pamiętaj,że nawet jeśli nie będzie chciał mieć Ciebie jako dziewczynę,zawsze mozecie zostać przyjaciółmi. Może okazać się fajnym qmplem. Fajny chłopak nie musi być tylko Twoim chłopakiem. Ja mam chłopaka i wielu przyjaciół. Mój najlepszy przyjaciel wie dużo rzeczy, o których nie wie mój chłopak a jakoś żyje Wink I fajnie jest mieć tylu przyjacioł Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 07:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie martw się Ula.
Mi także wydaje się że on jest nieśmiały. Embarassed :
Albo ta druga propozcyja że nie chce mieć Dziewczyny /chociaż mniej istotne/
Wydaje mi się że gdyby on nie chciałby dziewczyny to by na Ciebie nie leciał /nie podrywał Cię/
Myślę że mu się podobasz Wink
Ale liczy się o nim także Twoje zdanie
bo moim, Laughing jeśli jeszcze trochę poczekasz poprosi Cię o chodzenie./Oczywiście jeśli nie masz chłopaka./
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 08:25   odp. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko skad mozesz wiedziec , ze on naprawde cos do Ciebie czuje ? U mnie w klasie duzo dziewczyn uwaza , ze ten i ten sie w niej kocha a wcale tak nie jest . Lecz co ja Ci mam poradzic . Musisz czekac niecierpliwie az on zrobi pierwszy krok

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 09:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co Ty na ten temat uważasz Ula?
Powiedz co Ty do niego czujesz Love
Powrót do góry
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może po prostu mimo że mu sie podobasz nie traktuje cie jako potencjalną dziweczynę. Może zależy mu tylko na przyjaźni.. a ona czasem jest więcej warta niż "chodzenie ze sobą" kiedy niczego jeszcze nie jest sie pewnym.
Ja na twoim miejscy nic bym nie robiła... poczekaj, to pewnie on zrobi pierwszy krok ( jeśli już go nie zrobił :-) )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym zostawiła sprawę swojemu tokowi i cieszyła się z obrotu rzeczy. Czy naprawdę tak ci zależy na tym, żeby być jego dziewczyną. Ja bardziej cenię jak mi się układa i jak się dogaduję z danym człowiekiem, a nie jak to sie nazywa... Możesz mu jedynie dać do zrozumienia, że czujesz to co on... 3m się Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 07:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc jeśli się coś wydarzy Ula to napisz co i jak Razz Razz
Powrót do góry
Jagunia
Gość
PostWysłany: Pon 26 Kwi, 2004 09:17   SPOX

powiedz mu że chciałabyś być jego przyjaciółka ale tylko przyjaciółką a tak wogóle niewstydz sie go no może mu sie podobasz musisz to zakceptować niestety tacy juz są chłopcy!!!!!!!!!!!

NIE MARTW SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

USZY DO GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu