| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
czy mam jakieś szanse...
Autor Wiadomość
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Kwi, 2004 17:54   czy mam jakieś szanse... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy mam jakieś szanse... oto jest pytanie! Embarassed bo ja sie zakochałam w takim jednym Michale j. on jest naj naj naj ładniejszy w całej szkole ale on jest taki że nie wiem czy kocha mnie (jak chodziłam do 1 klasy do na niemieckim go ujżałam i wnim się zakochałam)ułożyłam nawet wiersz:
kocham cie moj skarbie,
zakochałam się w tobie nagle...
chodziasz jestes moim chłopakiem,
nie odzywasz sie do mnie kochanie!!
jestes moim natchnieniem
i
nie zostanie po nas wspomnienie!!!! koniec
ja goo kocham mocno!!!!!

Numer Gadu-Gadu
1639597
Qbaz

PostWysłany: Pią 23 Kwi, 2004 01:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehheh zakochalas sie bo jest "ladny" ? poznaj go troche moze najpierw a potem mow ze go kochasz Razz nie rozumiem tego jak mozna sie w kims "zakochac" nigdy przedtym nie rozmawiajac z ta osoba Razz a po twoim poscie wywnioskowalem ze tylko go widzialas.
pozdro 600 ~~

Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 23 Kwi, 2004 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz szanse...zawsze każdy je ma...ale ja również nie iwme...gadałaś z nim...poznałaś z charakteru albo coś?no bo często się zdarza że jak ładny to i głupi...ale jeżeli ci się aż tak ardzo podoba i go aż tak bardzo kochasz to wyślij mu może jakiś anonimowy liścik...albo zpowoduj sytuację tak aby twoje koleżanki mu może coś powiedziały...jest wiele sposobów ale najlepsze są chyba anonimowe liściki i spotkania...
powodzenia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
sylwia

PostWysłany: Pią 23 Kwi, 2004 15:54   Re: czy mam jakieś szanse... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uważam ze masz szanse bo jeśli on jest naj naj naj to nie znaczy ze musi sie zakochac w takiej samej dziewczynie powinnaś z nim pogadać jakoś niewiem moze wystarczy spytac sie go która godzina i od tego zacznie sie jakaś ciekawa rozmowa moze on sie tez w tobie zakochał ale jest np. nieśmiały bardzo i boi sie do ciebie zagadać ale jeśli z tego nic nie wyjdzie to nie martw sie na swiecie jest wiele fajnych chłopców i mam jeszcze jedną radę nie możesz zwracać uwagi tylko na wygląd

Junior
Junior

PostWysłany: Czw 06 Maj, 2004 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="Qbaz"]ehheh zakochalas sie bo jest "ladny" ? poznaj go troche moze najpierw a potem mow ze go kochasz Razz nie rozumiem tego jak mozna sie w kims "zakochac" nigdy przedtym nie rozmawiajac z ta osoba Razz a po twoim poscie wywnioskowalem ze tylko go widzialas.
pozdro 600 ~~[/quote]

Ja go poznałam bliżej (tylko wtedy się do niego nie odzywałaam opserwował go.Na pierwszj Komunii Świętej to się naa niego gapiłam a jak sie na mnie spojżał to się odwracałam w drugą strone) oczywiście powiedzialam o tym że kocham mojego Michałka koleżańce to ona wypaplała wszystko mu . potem moja koleżanka gadała z nim o mnie tak jak napisałam wcześniej... Surprised Jak byłam wczoraj na próbie rocznicy komunii (na komunii siedzalam w rzędzie 7 A ,Michał 6 E wczoraj siedzałam 6 D Michał 4 D.) wczoraj poszedł do swojej "przyjaciółki"(chyba dziewczzyny bo już nie wiem ktoo jjest jego dziewczyną:ja czy ona)a do mnie nie ale to co i tak go kocham!!!!!

Numer Gadu-Gadu
1639597
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Maj, 2004 18:30   Ehh... Tak łatfo jest pofiedziec "kocham"??!! ;(

Ile Ty masz fogule lat?? Bo mi siem sdaje sze to jest tylko takie młodzieszofe kochanie a nie jakieś fienksze uczucie. Bo szeby stfierdzić sze siem kogoś kocha to jednak tszeba go snac , rosmafiać , spotykać siem itp. A s tfoich postuf fyfnioskofałam, sze on nie rosmafia s tobom... Nafet nie snacie siem chyba sbyt dobsze... Pofiem jeszcze jedno: Jeszeli Ty bendziesz rospofiadała na prafo i lefo sze go kochasz to raczej chłopak ucieknie a nie posna siem s Tobom... Taka jest niestety prafda. Mogłaś pofiedzieć sze jest pszystojny, albo sze sdjae Ci siem ciekafym chłopakiem, a nie od rasu qmpeli sze go kochasz. Myślem sze on raczej śmiał siem s Ciebie a nie pomyślał pofasznie.. Nie moszesz oczekifac sze chłopak ktury rosmafiał s Tobom ras czy dfa, fidział tesh parem rasy bendzie taksze f Tobie sakochany. Sastanuf siem lepiej nad sfoim uczuciem do niego i potem srub cosik. Jeszeli Ci siem szeczyfiście podoba to skumpluj siem s nim. Na pefnio nie oczekuj sze sa dfa dni snajomosći jush bendziesz jego dziefczynom... Szyczem pofodzenia!! 3maj siem!!
Powrót do góry
Czarodziejki

PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Nie obraź się, ale zdaje mi się, że Ty tego całego Michałka nie kochasz, jesteś po prostu zauroczona... No bo pomyśl, jeśli wstydzisz się spojrzeć w oczy komuś, kogo niby "kochasz", to jak będziesz się chciała z nim np. spotkać??? Pamiętaj, że słowo "miłość", czy nawet "przyjaźń" powinnaś rezerwować tylko dla najbliższych Ci osób, bo inaczej możesz się rozczarować, zwłaszcza, że jesteś taka młoda... Very Happy
Uśmiechnij się, bądź odważna i uśmiechnij się kiedyś do niego promiennie, a może być to początkiem wielkiej przyjaźni między Wami... Smile Powodzenia!
Całusy!!! Para Sunny

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 10 Maj, 2004 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja moge mu spojżeć w oczy ale, wtedy nie wiedziałam nawet jak ma na imie. Rolling Eyes on nawet jest mi bliski (może nie on ale jego ciotka)ona zna mnie od urodzenia bo pracuje u mojej babci i wiele mi o nim opowiadała

KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love Love Love Love Love Love Love Love

Numer Gadu-Gadu
1639597
Odpowiedz do tematu