| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
pytanko
Autor Wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 20 Mar, 2003 20:55   pytanko Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam pytanko
czy sa jakies czynniki ktore moga przyspieszyc miesiaczke?

jesli tak to jakie?

Numer Gadu-Gadu
7399523
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Mar, 2003 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, ale wiem, że jeśli wyjedziesz to zanim się zaaklimatyzujesz to miesiączka się może przez to opóźnić lub przyspieszyć.

guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 22 Mar, 2003 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

biggrin chyba nic nie moze przyśpieszyć okresu, okres dostajesz wtedy, gdy matka natura{czyt. zegar biologiczny} zdecyduje o tym
by dostać okres musisz mieć ileś tam kg wagi- nie wiem dokładnie ile ale chyba 49!!!!
ale na pociesznei napisze tylko: kiedys dostaniesz i będziesz wspominać dni kiedy nie miałaś okresu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 23 Mar, 2003 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

guga15 napisał/a:
biggrin chyba nic nie moze przyśpieszyć okresu, okres dostajesz wtedy, gdy matka natura{czyt. zegar biologiczny} zdecyduje o tym
by dostać okres musisz mieć ileś tam kg wagi- nie wiem dokładnie ile ale chyba 49!!!!
ale na pociesznei napisze tylko: kiedys dostaniesz i będziesz wspominać dni kiedy nie miałaś okresu

guga15 miesiaczka napewno nie zalezy od wagi mam o wiele chudsze kolezanki i maja miesiaczke, ale wydaje mi sie ze jak ktos jest chudy to wolniej sie rzwija przynajmniej tak widac po moich kolezankach ale nie jestem pewna

NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 23 Mar, 2003 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

guga15 napisał/a:

guga15 nie masz racjii Exclamation Exclamation Exclamation
dziewczyna dostanie okres bez względu na to ile waży!
ja jestem tego niezbitym przykładem!
waże zaledwie 37 kg a mam okres...waga nie gra roli....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003 16:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

:D ja to wiem od pani od wychowania do życia w rodzinie, ze normalnie powinnien być okres jak wazysz 49 czy 45!!ja tam nie wiem bo dostałam jak byłam cięższa niż teraz jestem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sprostuje tą wypowiedź guga

waga 49-45 kg. jest potrzeby po to by okres był REGULARNY!!
(oczywiście zdarzają sie wyjątki Wink)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
12 latka :)
Gość
PostWysłany: Wto 15 Kwi, 2003 14:30   

nie zgadzma sie ze trezba miec 49 kg !! ja mam 35 i okres mam !!!
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 16 Kwi, 2003 21:00   

Miesiączke nie dostaniesz jak ważysz 50 kg i masz wzrostu 160. Nie zależy to od tego. Jestem niska i mało waże mam wydzielinę śluzową i miesiączke za niedługo bede mieć. U mnie w szkole dziewczyna ma 146 m wzrostu chodzi do 3 gimnazjum i ma miesiączke. Ja mam 136 wzrostu a waże 28 kg. I tak zamało na mój wzrost.
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 18:00   nie ma takiego czegos Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nic nie przyspieszy twojej miesiaczki hyba ze jakies leki ...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu