Jak Wam się podobała Eurowizja w Stambule? Nasz kraj reprezentował Blue Cafe . Co sądzicie o ich występie i o miejscu które zajeli czyli 17?
Kto Waszym zdaniem lepiej niż Blue Cafe reprezentowałby nasz kraj?
Szkoda , że za rok nie będziemy mogli występowac na Eurowizji....
czemu nie bedziemy mogli?
mysle ze najlepiej by bylo, zeby Sistars z piosenką "freedom" nas reprezentowaly. chociaz one nie pasowalyby do tego calego kiczu....
a te co wygraly byly poprostu beznadziejne (jakies lajlajlaj) nie wiem kto na nich glosowal
ogolnie to zawsze eurowizja byla strasznie kiczowata i dlatego w tamtym roku ich troje zajeli 7 miejsce.
Nie będziemy już mogli , bo zajeliśmy 17 MIEJSCE , a tylko ci ktorzy zajeli do 15 MIEJSCA , będę mogli wziąć udział w Eurowizji , lecz pozostale kraje będą musiały za rok zakwalifikowywać się na Eurowizje (chyba)
Ale w tym roku Blue Cafe nie musiało się zakwalifikowywac , bo dzięki temu że rok temu Ich Troje zajęło wysokie miejsce.
Jak cosik źle powiedzialam to mnie poprawcie.
Wszystko dobrze powiedziałaś nina...a blue cafe wyszło beznadziejnie...prawie wszyscy śpiewali lepiej ... blue cafe nie popisało się...wyszło okropnie bo nie było żadnego chórku...w ogóle na koncertach było OK ale na eurowizji źle...źle...źle...
Też tak uważam , że Blue Cafe sie nie popisało...
Ale jak zobaczyłam wszystkie 24 piosenki , to zadna nie była godna na zajęcie 1 miejsca. Wszystkie były w rytmie disco-polo, czyli do bani. A Ukraina to całkiem do kitu , i to ma być zwydzięsca 49. konkursu Eurowizji?!!
No....jakiś "dziki Taniec".Kompletne dno.Mi się podobała Albania(Ta młoda dziewczyna,miała b. ładny głos),a Rosja też jakies [cenzura],próbujące się ucharakteryzować na Avril.... Nie no,rzeczywiście,Polska wypadla słabo.Wiecie co?Ja bym wysłala Niemena!!!!!!(Gdyby żył),a z tych żyjących to Bajm z piosenką "Biała Armia".Co z tego,że to starapiosenka?????Przynajmneij jakaś normalna.HA!Największą bekę miała z tej parki-Kobieta po 40-tce (Barbie) i facet-kwazi kenik we fryzurce a`la ......no,ktoś ulizany
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Maj, 2004 17:53
Moim zdaniem Blue Cafe nie zasługuje nawet na te swoje zaszczytne 17 miejsce... Wypadło gorzej niż można było wogóle tam wypaść... Głos Tatiany Okupnik całkowicie gubil się w tle muzycznym, nie było jej słychać... Moim zdaniem szanse miałby może Rozynek z "Nice of time". W tamtym roku Blue Cafe miałoby na pewno większe szanse na lepsze miejsce niż teraz, bo tamta piosenka była fajna rytmiczna i miała spoko tekst. A to co teraz pokazali to było DNO!!
Zgadzam się z opininiami Korbki i Iddy.
Na pewno rok temu mieliby większą szanse.
A ta piosenka , którą zaśpiewali na tegorocznej Eurowizji " Sweet Song , Love Song" - była totalnym dnem , i zdawało mi się , a może i nawet tak było , że ona była najkrótsza ze wszystkich i w ogolę nie miala zwrotek tylko ciągle ten " Sweets Song".
Ale były o wiele gorsze zespoły od Blue Cafe ,
np.: Irlandia , Bośnia i Hercegowina , Chorwacja , Macedonia , Wielka Brytania , itd. (Galeria wszystkich wykonawców jak wczoraj spiewali znajduje się na stronie: http://muzyka.onet.pl/mr,15310,0,1,galeria.html Jest tam około 37 zdjęć z Eurowizji w Stambule. ) Ale wszystkie te państwa , które wymieniłam zajęły wyższe miejsca od Blue Cafe. Widocznie Europa nie lubi takiej " skrzeczącej żaby" ( tak ją nazywam , hehe)
Pozdrawiam!
He,he.Ja też ją podobnie nazywam Powiedzcie,z czego mieliście największą bekę????Ja z tego blondasa z ISLANDII!!!!!!!!!!!!!JAKA BEKA!!!!!Normalnie,jak śpiewał,to myślałam,ze mu zaraz żyły wszędzie popękają i struny głosowe się zerwą!!!!!!!!!I JESZCZE JAK RZUCAŁ SIĘ PO SCENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W ogóle z większośći smiałam się do łez
Weronika Gość
Wysłany: Pon 17 Maj, 2004 07:30
Szczerze mówiąc wygrali dla mnie Australia bo oglądałam do 4 zespołu.
Ale reprezontować nas mogli by :
Kasa
Leszcze i kilka innych.
Ale wiecie co? Po tych waszych pismach * czuje że Blue Cafe wypadło tak że nie powinno ich tam być. Skoreo nie wiem jak to sie rozegrało.
Dla mnie konkurs Eurowizji to jest wogóle kicha. Oglądam go tylko po to żeby się pośmiać i zobaczyć jak poszło Polsce /przeważnie słabo/... Bo tak woóle to na Eurowizji nie ma typu muzyki, której ja słucham... Najlepiej moim zdaniem to jeszcze wypadła Turcja. Mieli chyba najlepszą piosenkę i zespół też zdawał się sympatyczny. Nie wiem naprawdę kto przyznaje te punkty-przecież czołowe miejsca zajmuja przeważnie najgorsze piosenki... Polski może nie są najlepsze, ale no.... Narazie nalepiej poszło od nas Edycie Góniak /miała chyba 2 miejsce, ale nie jestem pewna.../