| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Eurowizja
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 09:31   Eurowizja Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak Wam się podobała Eurowizja w Stambule? Nasz kraj reprezentował Blue Cafe . Co sądzicie o ich występie i o miejscu które zajeli czyli 17?
Kto Waszym zdaniem lepiej niż Blue Cafe reprezentowałby nasz kraj?
Szkoda , że za rok nie będziemy mogli występowac na Eurowizji....
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 10:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu nie bedziemy mogli?
mysle ze najlepiej by bylo, zeby Sistars z piosenką "freedom" nas reprezentowaly. chociaz one nie pasowalyby do tego calego kiczu....

a te co wygraly byly poprostu beznadziejne (jakies lajlajlaj) nie wiem kto na nich glosowal

ogolnie to zawsze eurowizja byla strasznie kiczowata i dlatego w tamtym roku ich troje zajeli 7 miejsce.

Numer Gadu-Gadu
1340718
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie będziemy już mogli , bo zajeliśmy 17 MIEJSCE , a tylko ci ktorzy zajeli do 15 MIEJSCA , będę mogli wziąć udział w Eurowizji , lecz pozostale kraje będą musiały za rok zakwalifikowywać się na Eurowizje (chyba)
Ale w tym roku Blue Cafe nie musiało się zakwalifikowywac , bo dzięki temu że rok temu Ich Troje zajęło wysokie miejsce.
Jak cosik źle powiedzialam to mnie poprawcie. Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystko dobrze powiedziałaś nina...a blue cafe wyszło beznadziejnie...prawie wszyscy śpiewali lepiej ... blue cafe nie popisało się...wyszło okropnie bo nie było żadnego chórku...w ogóle na koncertach było OK ale na eurowizji źle...źle...źle...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też tak uważam , że Blue Cafe sie nie popisało...
Ale jak zobaczyłam wszystkie 24 piosenki , to zadna nie była godna na zajęcie 1 miejsca. Wszystkie były w rytmie disco-polo, czyli do bani. A Ukraina to całkiem do kitu , i to ma być zwydzięsca 49. konkursu Eurowizji?!! Question Exclamation
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No....jakiś "dziki Taniec".Kompletne dno.Mi się podobała Albania(Ta młoda dziewczyna,miała b. ładny głos),a Rosja też jakies [cenzura],próbujące się ucharakteryzować na Avril.... Confused Nie no,rzeczywiście,Polska wypadla słabo.Wiecie co?Ja bym wysłala Niemena!!!!!!(Gdyby żyłVery Happy),a z tych żyjących to Bajm z piosenką "Biała Armia".Co z tego,że to starapiosenka?????Przynajmneij jakaś normalna.HA!Największą bekę miała z tej parki-Kobieta po 40-tce (Barbie) i facet-kwazi kenik we fryzurce a`la ......no,ktoś ulizany Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1868191
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 17:53   

Moim zdaniem Blue Cafe nie zasługuje nawet na te swoje zaszczytne 17 miejsce... Wypadło gorzej niż można było wogóle tam wypaść... Głos Tatiany Okupnik całkowicie gubil się w tle muzycznym, nie było jej słychać... Moim zdaniem szanse miałby może Rozynek z "Nice of time". W tamtym roku Blue Cafe miałoby na pewno większe szanse na lepsze miejsce niż teraz, bo tamta piosenka była fajna rytmiczna i miała spoko tekst. A to co teraz pokazali to było DNO!!
Powrót do góry
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z opininiami Korbki i Iddy.
Na pewno rok temu mieliby większą szanse.
A ta piosenka , którą zaśpiewali na tegorocznej Eurowizji " Sweet Song , Love Song" - była totalnym dnem , i zdawało mi się , a może i nawet tak było , że ona była najkrótsza ze wszystkich i w ogolę nie miala zwrotek tylko ciągle ten " Sweets Song".
Ale były o wiele gorsze zespoły od Blue Cafe ,
np.: Irlandia , Bośnia i Hercegowina , Chorwacja , Macedonia , Wielka Brytania , itd. (Galeria wszystkich wykonawców jak wczoraj spiewali znajduje się na stronie: http://muzyka.onet.pl/mr,15310,0,1,galeria.html Jest tam około 37 zdjęć z Eurowizji w Stambule. ) Ale wszystkie te państwa , które wymieniłam zajęły wyższe miejsca od Blue Cafe. Widocznie Europa nie lubi takiej " skrzeczącej żaby" ( tak ją nazywam , hehe)
Pozdrawiam! Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 16 Maj, 2004 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

He,he.Ja też ją podobnie nazywam Very Happy Powiedzcie,z czego mieliście największą bekę????Ja z tego blondasa z ISLANDII!!!!!!!!!!!!!JAKA BEKA!!!!!Normalnie,jak śpiewał,to myślałam,ze mu zaraz żyły wszędzie popękają i struny głosowe się zerwą!!!!!!!!!I JESZCZE JAK RZUCAŁ SIĘ PO SCENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W ogóle z większośći smiałam się do łez Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1868191
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 07:30   

Szczerze mówiąc wygrali dla mnie Australia bo oglądałam do 4 zespołu.
Ale reprezontować nas mogli by :
Kasa
Leszcze i kilka innych.
Ale wiecie co? Po tych waszych pismach * czuje że Blue Cafe wypadło tak że nie powinno ich tam być. Skoreo nie wiem jak to sie rozegrało.

*pisaniu tylko niewiedziałam jak to nazwać
Powrót do góry
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co sądzicie o gospodarzach , czyli Turcji ? http://muzyka.onet.pl/mr,15310,0,6,galeria.html
Ja przykażdej piosence się tak śmiałam , a najbardziej przy: Wielkiej Bryt.--http://muzyka.onet.pl/mr,15310,0,22,galeria.html , http://muzyka.onet.pl/mr,15310,0,12,galeria.html ---- Szewecji ,
No i oczywiście Islandi -- http://muzyka.onet.pl/mr,15310,0,10,galeria.html , i przy wielu innych piosenkach.
Co za kiiiccchhhaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 15:24   

Dla mnie konkurs Eurowizji to jest wogóle kicha. Oglądam go tylko po to żeby się pośmiać i zobaczyć jak poszło Polsce /przeważnie słabo/... Bo tak woóle to na Eurowizji nie ma typu muzyki, której ja słucham... Najlepiej moim zdaniem to jeszcze wypadła Turcja. Mieli chyba najlepszą piosenkę i zespół też zdawał się sympatyczny. Nie wiem naprawdę kto przyznaje te punkty-przecież czołowe miejsca zajmuja przeważnie najgorsze piosenki... Polski może nie są najlepsze, ale no.... Narazie nalepiej poszło od nas Edycie Góniak /miała chyba 2 miejsce, ale nie jestem pewna.../
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu