| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Uzalająca sie kolezanka ... :[
Autor Wiadomość
only_girl_12

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 20:33   Uzalająca sie kolezanka ... :[ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To znowu ja...Problemem jest moja kolezanka.A więc przejde do rzeczy.Powiedziała mi , ze chce robic szablon... ja nie mam nic przeciwko tylko jej zaczelam delikatnie mówic ze to nie polega tylko na wrzuceniu na serwer [ bo tak powiedziala mi ] tylko powiedziałam ze musi znac html'a , i robic do szablonu własnie ten kod.Ona zaraz sie wkurzyła ,że jej takie rzeczy wygaduje.I zaczeła jakby "wrzeszczec" przez gg ze pewno nie chce z taką gadac co nie potrafi nic zrobic i cholera [ soorki za slowa ] zaczeła sie jak zwykle w kłótni naszej użalac sie nad soba i mówi ze jestem królową itp. itd.Nie wiem co mam robic.Za kogo ona mnie ma ... i wogóle co z nią jest nie tak??
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 22:15   kol. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśle, że koleżanka Ci zazdrości. Zrobiło jej się głupio kiedy usłyszała,, że to co mówi jest nie prawdą...może znasz i potrafisz wiele żeczy więcej i lepiej od niej i kiedy przybyła kolejna taka rzecz to twoja koleżanka"wybuchła" bo nie mogła już wytrzymać. Co prawda da się zrobić szablon bez znajomości hmt-a w otpoweednim programie np. Exstra page czy first page...ale kiepski będzie efekt. Myśle, że się niedługo pogodzicie...i kolezanka sama zobaczy, że jej metoda robienia szablonu na nic sie nie zda...Poprostu zazdości ci i tyle...nie powinnas się tym przejmować...co z nią jest nie tak?? myśle, że raczej wszystko w porzo tylko ma troszke dziwny charakterek i jest lekko samolubna..pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
730730
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2004 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej! ja to już znam tylko było troszke inaczej. niedawno wracałam z koleżanką i ona mówi że ferie są w styczniu a ja jej mówie ze w lutym! to ona sie na mnie drzeć zaczeła ze ja jestem wielka dama Very Happy ja sie wtedy zaczełam z niej śmiać no bo jak mówie prawde to od razu jestem wielka dama? Very Happy ale później sie z nią pogodziłam. Ty też siem pogodzisz tylko że ja na Twoim miejscu nie wyciągałabym pierwsza ręki w jej strone bo bedzie wyglądało że ona sobie wszystko może .. nawet na Ciebie nakrzyczeć a Ty ją jeszcze za to przeprosisz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
monia771

PostWysłany: Pią 06 Lut, 2004 08:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze to głupie ale ja tez sie właśnie tak uzalam do mojej przyjaciułkki którę właśnie przesto straciłam i narazie jesteśmy tylko kumpelani ale myśle ze to sie zmieni
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Maj, 2004 14:17   Re: kol. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="Gościówa"]Myśle, że koleżanka Ci zazdrości. Zrobiło jej się głupio kiedy usłyszała,, że to co mówi jest nie prawdą...może znasz i potrafisz wiele żeczy więcej i lepiej od niej i kiedy przybyła kolejna taka rzecz to twoja koleżanka"wybuchła" bo nie mogła już wytrzymać. Co prawda da się zrobić szablon bez znajomości hmt-a w otpoweednim programie np. Exstra page czy first page...ale kiepski będzie efekt. Myśle, że się niedługo pogodzicie...i kolezanka sama zobaczy, że jej metoda robienia szablonu na nic sie nie zda...Poprostu zazdości ci i tyle...nie powinnas się tym przejmować...co z nią jest nie tak?? myśle, że raczej wszystko w porzo tylko ma troszke dziwny charakterek i jest lekko samolubna..pozdrawiam![/quote]

Popierqm gościówe z tym że koleżanka Ci zazdrości (tego że umiesz wiecej od niej)jak by jakiś problem ktoś mia to moje gg 8837408 Cool

Numer Gadu-Gadu
1639597
Odpowiedz do tematu