No więc tak byłem z dziewczyną na spacerku bo musieliśmy sobie pare rzeczy wyjaśnić i na dowidzenia spytałem się jej czy moge ją pocałować (przymierzałem się do tego 2 tygodnie i przyżekłem sobie że jak dziś tego nie zrobie to jestem pedałem :( )
No i ona się zgodziła no i rzecz w tym że ten "pocałunek" był............gówniany trudno to pocałunkiem nazwać i nie weim po czyljej stronie leżała wina no i nie wiem co teraz mam zrobić
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące rady mojego kolegi :
powiedział mi żeby pójść do niej i skromnie usprawiedliwiając się poprosić o "szkołe całowania " czy waszym zdaniem powinienem to zrobić bo jak to on mówi " głupio by było się spotykać nadal i udawać że nic się nie dzieje "
Gość
Wysłany: Pon 28 Cze, 2004 21:24
dodam tylko że pytam się w imieniu mojego kolegi a te rady to ja mu dawałem (długoletnie doświadczenie)
szkoła całowania?...wiesz moze nie idz do dziewczyny( bo mogłaby sobie coś pomyśleć chociasz to normalne) tylko może np. spytaj kolegi...albo jak ten co cid ał tą radę skoro ejst taki mądry to niech ci powie kilka szczegółów to chyba lepsze rozwiązanie...
bosze:) to ze ci nie wyszedł pocałunek to żaden zonk. poprtostu sie nadal spotykajcie i wkoncu sie wyrobisz, nabierzesz wprawy w miare spacerków
Nikt Gość
Wysłany: Wto 29 Cze, 2004 12:02 Hi hi...
Sorry, ale jak to czytałam to mi sie śmiać zechciało. Jeśli to był twój pierwszy pocałunek - nie przejmuj się. Od razu nie będziesz mistrzem! Na pewno 20 będzie cudowny...
wiecie co, jak sie calujecie niemozna sie bac, a tym bardziej jesli sie calujecie to z osoba ktora naprawde pragniecie. dzisiaj sie lizalam pierwszy raz w zyciu, w lozku w dodatku, bo kolezanka mnie i mojego chlopaka zaprosila na film, tyle ze nwet niepamietam jak film sie nazywal. pamietajce niemozna sie bac, chociaz sie balam, to pocalunki tak rozluzniaja, ze otem chce sie jeszcze jeszvcze JESZCZE! ja normalnie juz niemoge wytrzymac 10 minut bez lizania sie! AGR! to jest cudowne, cudowne... calujcie sie! ale trzeba pragnac osoby, niemoze byc to pierwszy lepszy... niemoze
Witam! Więc ja sie zgadzam w 100% z tym że trzeba to zrobić no znaczy całowac się z osobą na której Ci zależy... no i wogóle wogóle! Bo inaczej to wyjdzie kicha :/ I nic przyjemnego! No to więc tyle... a to, że nie wyszło to... spróbuj jeszcze raz :] jeśli masz odwagę możesz również przeprosić dziewczyne że tak się stało... i powiedzieć jej ze to twój pierwszy pocałunek, moze jej też :] i bedzie wporzatku nasteonym razem. No i chyba to tyle... papa powodzenia!
_________________ Próbowałam wielu rzeczy i za każdym razem
pamiętałam żeby żaden kamień nie stał się głazem,
żeby droga była prosta, a sumienie czyste...