| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
"pocałunek" :|
Autor Wiadomość
maniek_k_m
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 21:18   "pocałunek" :|

No więc tak byłem z dziewczyną na spacerku bo musieliśmy sobie pare rzeczy wyjaśnić i na dowidzenia spytałem się jej czy moge ją pocałować (przymierzałem się do tego 2 tygodnie i przyżekłem sobie że jak dziś tego nie zrobie to jestem pedałem :( )
No i ona się zgodziła no i rzecz w tym że ten "pocałunek" był............gówniany trudno to pocałunkiem nazwać i nie weim po czyljej stronie leżała wina no i nie wiem co teraz mam zrobić

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące rady mojego kolegi :
powiedział mi żeby pójść do niej i skromnie usprawiedliwiając się poprosić o "szkołe całowania " czy waszym zdaniem powinienem to zrobić bo jak to on mówi " głupio by było się spotykać nadal i udawać że nic się nie dzieje "
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 21:24   

dodam tylko że pytam się w imieniu mojego kolegi a te rady to ja mu dawałem (długoletnie doświadczenie)
Powrót do góry
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 09:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szkoła całowania?...wiesz moze nie idz do dziewczyny( bo mogłaby sobie coś pomyśleć chociasz to normalne) tylko może np. spytaj kolegi...albo jak ten co cid ał tą radę skoro ejst taki mądry to niech ci powie kilka szczegółów to chyba lepsze rozwiązanie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 09:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bosze:) to ze ci nie wyszedł pocałunek to żaden zonk. poprtostu sie nadal spotykajcie i wkoncu sie wyrobisz, nabierzesz wprawy w miare spacerkówSmile
Powrót do góry
Nikt
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 12:02   Hi hi...

Sorry, ale jak to czytałam to mi sie śmiać zechciało. Jeśli to był twój pierwszy pocałunek - nie przejmuj się. Od razu nie będziesz mistrzem! Na pewno 20 będzie cudowny...
Powrót do góry
Ace Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kup sobie lale [gumową Wink] i na niej tremuj.... albo na koledze biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na jakim koledze? pedała chcesz z niego zrobić? a lalka gumowa tez odpada bo bedzie to na bank import koreański i dostaniesz od niego syfa.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeny ludzie...Ja się boję....Mam się jutro pierwszy raz...no wiecie Love Love
Boję się szczerze powiem Mr. Green
Ale chyba każdy by się bał...
Będzie dobrze Love Wink

A do autora postu...Nie martw się, to dopiero pierwszy raz. Mało komu wychodzi w miarę "dobrze". Będą następne razy, na pewno wyjdzie Ci lepiej Wink

Przepraszam Was,że ja dziś taka rozkojarzona ale.....ah... Mr. Green Love

Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ło pierwszy raz, ładnie:)
Powrót do góry
tajeemniczaa
Gość
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 17:06   

No wiesz niemasz sie czym przejmowac ze pierwszy pocalunek ci niewychodzi niemartw sie nastepne beda lepsze :-D :roll:
Powrót do góry
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie że lepszy wszak najtrudniejszy pierwszy krok, później idzie już jak z dymka
Powrót do góry
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 02 Lip, 2004 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem , on powiniem do niej iść i powiedzieć " wtedy nam nie wyszło , może spróbujemy jeszcze raz ? " ....
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Gość
PostWysłany: Pią 02 Lip, 2004 19:42   

nie nie nie... powinien pojsc do niej, przeprosic za tamto i sie spytac, czy nie chce czegos wiecej... :]
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiecie co, jak sie calujecie niemozna sie bac, a tym bardziej jesli sie calujecie to z osoba ktora naprawde pragniecie. dzisiaj sie lizalam pierwszy raz w zyciu, w lozku w dodatku, bo kolezanka mnie i mojego chlopaka zaprosila na film, tyle ze nwet niepamietam jak film sie nazywal. pamietajce niemozna sie bac, chociaz sie balam, to pocalunki tak rozluzniaja, ze otem chce sie jeszcze jeszvcze JESZCZE! ja normalnie juz niemoge wytrzymac 10 minut bez lizania sie! AGR! to jest cudowne, cudowne... calujcie sie! ale trzeba pragnac osoby, niemoze byc to pierwszy lepszy... niemoze
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 17:43   pocałunek Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam! Więc ja sie zgadzam w 100% z tym że trzeba to zrobić no znaczy całowac się z osobą na której Ci zależy... no i wogóle wogóle! Bo inaczej to wyjdzie kicha :/ I nic przyjemnego! No to więc tyle... a to, że nie wyszło to... spróbuj jeszcze raz :] jeśli masz odwagę możesz również przeprosić dziewczyne że tak się stało... i powiedzieć jej ze to twój pierwszy pocałunek, moze jej też :] i bedzie wporzatku nasteonym razem. No i chyba to tyle... papa powodzenia!

Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu