| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
ich troje

ich troje
jestes fanem ich troje??
5%
 5%  [ 3 ]
lubisz Anie (z zespolu)??
1%
 1%  [ 1 ]
lubisz byla Justyne??
3%
 3%  [ 2 ]
lubisz Michała??
5%
 5%  [ 3 ]
lubisz Jacka??
3%
 3%  [ 2 ]
masz plyty ich troje??
1%
 1%  [ 1 ]
Nienawidzę "Ich Troje" !!!
76%
 76%  [ 40 ]
Głosowań: 29
Wszystkich Głosów: 52

Autor Wiadomość
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 09:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nina_006 napisał/a:
Autorka tego posta pewnie też Razz[/quote]

???????????????????????????[/quote]Napisałem to tylko po to żeby Ci uświadomić, że Twoja wypowiedź bez konkretnego wyjasnienia (dość wulgarna moim zdaniem) może spowodować, że ktoś się poczuł obrażony takim postem Np. ja, ale pewnie i autorka tego topika i wiele innych osób, które dażą szacunkiem zespół Ich Troje a choć możesz w to nie wierzyć i tak zwolenników jest więcej niż bezmyslnych przeciwników i chamówm którzy na siłę robią zespołowi złą opinię choćby w prasie brukowej np. Super ekspresie to tyle na ten temat.

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Chester Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 10:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIENAWIDZĘ ICH TROJE Exclamation Exclamation Exclamation
Evil or Very Mad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chester napisał/a:
NIENAWIDZĘ ICH TROJE Exclamation Exclamation Exclamation
Evil or Very Mad
Przepraszam, czy na tym Forum jest jakiś moderator żeby pilnował REGULAMINU? Evil or Very Mad
krzyczeć to możesz u siebie w domu a nie normalnym ludziom na Forum do ucha Evil or Very Mad

Powrót do góry
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy.

Junior
Junior

PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spontan napisał/a:
nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy.
Tak Ich Troje to przypałowy zespół tylko dziwne, że ma miał i mieć będzie miliony fanów cóż prawda jest bolesna dla tych nielicznych przeciwników, którzy za wszelką cenę chcą zdyskredytować wielkość zaspołu a twierdzenie, że MW jest bestalenciem jest niczym innym tylko zwykłą oznaką braku inteligencji

Powrót do góry
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

król maciuś oh

sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 14:17   zakała Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ich troje to zakała ludzkości a szczegulnie wiśniewski
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
Gość
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 21:01   Re: zakała

[quote="sami10"]ich troje to zakała ludzkości a szczegulnie wiśniewski[/quote]Zakałą ludzkości są wszyscy, którzy nie mają odrobiny kultury sami będąc nikim mieszają innych z błotem ciekawy jestem ilu dzieciom pomogłaś czy możesz się pochwalić?
Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę?? :roll:
Powrót do góry
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 09:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gość nazwiska mozna pisać z małej litery jeśli sie nie ma szacunku dla kogoś a dla wiśniewskiego nie mamy szacunku ponieważ robi tandetną muzykę.
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

popieram Cię !
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
angel of berlin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakoś nie przepadałem za ich troje i dobrze:) bo ich muzyka nie była dla ludzi tylko dla ...nich samych. fuj.
Powrót do góry
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ich Troje na gilotyne! nienawidze ich troje! burackie dicko polo w wykonaniu jakiegoś downa w peruce!

Numer Gadu-Gadu
2419438
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 15:23   Re: zakała Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sami10 napisał/a:
Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę?? Rolling Eyes

jeżeli juz to sie pisze nie z DUŻEJ litery tylko z WIELKIEJ Confused a to jak on pisze to jest tylko i wyłacznie jego sprawa...

Numer Gadu-Gadu
2419438
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też nienawidzę Ich Troje to strraszny zespół ! JA lubiłam ich przez krótki czas ale zaprzestałam. Z pewnoscia nie polubilabym ich nawet na chwilę gdyby nie moja kuzynka Basia... Very Happy

Numer Gadu-Gadu
4557715
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta sonda jest chyba źłezrobiona...no ale nic..zagłosowalam na to ostatnie...może nie tyle ze nienawidze ale nie lubię i tyle...ale ze nie bylo takije opcji zaznaczylam nienawidzę

Numer Gadu-Gadu
730730
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu